APARTATS

22 de nov. 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Bilbao 1 - Barcelona 1

Les imatges de l'enfrontament


Portem jugades 11 jornades i arribo a dos conclusions. Primer; que tenim una base d'equip i sabem al que juguem. Segon; que la plantilla és extremadament curta. Veus jugar al Barça i, exceptuant moments puntuals com ahir contra el Bilbao, veus que la toquem, que no la rifem, que juguem ràpid, que creem ocasions, que tenim possessió... però noi, amb això no n'hi ha prou. A la primera part ja podíem haver sentenciat el partit. Fins i tot la sort ens sembla una mica esquiva. Ahir era un partit per fotre'ns 0-2 i a dormir la mona. Ens va faltar ofici; cap! i els bilbains, amb coratge i força, ens van anar fotent un gol que els donava l'injust empat. I miraves a la banqueta i veies l'Henry, el Bojan... Feia falta un revulsiu! Ahir era el dia ideal per Bojan i va i no el posa. S'enstesta a posar al mig camp a Keita quan ahir el que necessitàvem era una velocitat superior en la circulació de la pilota.
Vull fer una menció especial a Amorebieta. Aquest "animal" crec que no hauria de tornar a posar un peu en un camp de futbol. Ja se que la crítica és molt dura però és extremament violent i els àrbitres sembla que ni s'immutin. Li va fotre una plantufada a la cara del Messi que ja no va fer res de bo. Ni falta, ni targeta. Com no ha de ser falta si fot el peu a la cara d'un rival? Increïble! El criteri arbitral és absurd i injust. I els comitès de torn es veu que es passen el dia dormint a la palla. Un escàndol! Jo estic d'acord en que els equips més humils tenen unes armes diferents a les dels grans a l'hora d'aturar-los però al cas d'aquest "paio" és... I a més va continuar entrant fortissim contra els nostres jugadors. Estic indignat!
En fi! El primer gol el va Alvés després d'una passada magistral (0-1) i el gol de l'empat el va fer Toquero, al rematar una passada enerere de cap de Llorente.
En defensa vam estar regular. Millor en Piqué que ens Chigry. Els laterals massa alegres. El mig camp va estar espès. Les poques ocasions que van tenir es van perdre amb passades verticals poc fructíferes. Tot i així alguna va portar molt perill. Però ja hi tornàvem a ser! En Pep va optar abans per posar a Messi de davanter centre abans que Titi i Bojan. Com sempre va tardar massa a fer els canvis. Llavors volia que el partit se solucionés amb 10 minuts. Error!

Ahir vam començar una setmana que com ja vaig preveure el divendres pot ser molt trista. La prioritat sens dubte la tenim dimecres. Així que Pep deixem-nos d'hòsties i posem als més bons, encara que només sigui per intimidar, sinó l'Inter ens deixarà amb els calçotets a l'aire. Per cert!tinc plena confiança en els nostre equip. Té crèdit de sobres!. Ànims! Iblama