APARTATS

24 de nov. 2009

DINAR A LA HÍPICA DE COLLDEJOU 221109



Ens va fer un dia esplèndit! Així que vam poder gaudir d'una bona jornada.
Primer vam dinar en companyia de la família de la germana de la Cristina. El menú és el típic de la Hípica. D'entrada una Amanida variada. De segon, carn a la brasa en general, pa torrat, patates, escalivada, fesols... Boníssim! I de postres o bé crema o bé fruita o bé músic o bé iogur. Per acabar coc ràpid u i una copeta de Porto (un vinet dolcet) Ah! i els cafès! Reivindico que els restaurants posin llits a la disposició dels clients. Haurien anat de conua per poder pair bé el dinar.
Havent dinat vam poder gaudir d'una mena d'espectacle eqüestre. En Pom Pom ens va fer tot tpius d'exercicis sobre l'arena del recinte. Els moments més espectaculars foren quan el cavall es posava a dues potes i el genet quedava quasi bé en posició vertical. Després d'unes quantes curses va arribar l'hora de l'Úrsula i el seu pare. Ambdós van donar sengles voltetes muntats a sobre del cavall sota l'atenta mirada dels espectadors que estaven dalt de la barana.
Amb la posta del sol vam anar baixant cap a Colldejou i vam acabar de passar la tarda al Corral, mentre paíem el dinar. Iblama