LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Barça 1 - Madrid 0
Resum del partit

El partit l'hem vist al Casal de Colldejou. Com sempre l'afició ha patit perà al final ha gaudit. El moment més excitant ha estat el gol d'Ibra. Hem bramat una bona estona! jeje I això que la mitjana d'edat era força elevada. Bé! El Casal continua sent talismà!

Hem patit, la veritat sigui dita, potser més pel que podia ser més que pel que ha acabat sent! El Madrid ha fet un bon partit i el Barça ha marcat la diferència. Tal i com va dir el Pellegrini l'equip que està per davant hi està perquè ho fa millor que el segon. Doncs bé, amic, avui n'has tingut la prova. Analitzant les estadístiques fredament, el Barça ha guanyat en totes: xuts a porta, possessió, córners... Ara a nivell de sensacions i neguit han guanyat ells. De fets xuts clars només el de Cristiano i punt. En canvi nosaltres hem tingut el gol, una d'Abidal i una altra de Messi.

Això si! la sensació ha estat molt més intensa per part del Madrid. Cada vegada que agafaven la pilota et "cagaves" perquè, és innegable, tenen uns grans jugadors i saps que en qualsevol moment et poden fer un cosit. Però nosaltres, a les nostres files, tenim un dels millors porters del món i el millor defensa central del planeta.

Avui hem vist com el Madrid ens ha volgut contrarestar amb les nostres armes. Ha avançat l'equip i ha intentat ofegar el Barça perquè no pogués pensar ajuntant molt les línies defensives i de mig camp. La sensació és que a la primera part no n'hem sabut sortir massa bé. Constantment acabàvem tirant cap al mig i l'equip es colapsava. Al mig no hi havia pas. Destacar la gran primera part tant d'en Puyol com la d'en Valdés. Especialment gratificant és l'aportació del porter. Cada vegada que hi ha un partit important el tio ens salva del desastre.

A la segona part ha canviat Henry per Ibra, i de pas, ha reestructurat l'equip, obrint molt a la banda Iniesta i Messi. El problema era que a mig camp hi faltava gent. Sort que després d'una precisa centrada d'Alves, Ibra ha empalmat un xut que suposa el primer gol (1-0).

Amb l'expulsió de Busi hem patit una llarga estona (30 minuts) perquè el partit semblava trencat. Els migs camps s'han desestructurat i el perill de gol blanc era imminent. Sort que no han marcat. Hem patit una bona estona, la veritat. Llavors el Pep ha ordentat que obrissin més el camp. Aleshores el partit no ha parat amb constants baixades i pujades. El Barça en cap moment ha renunciat la seva filosofia i ha tingut, com hem dit, dues oportunitats molt clares. Mentrestant el Madril es desinflava i no acabava d'arriscar el suficient com per aconseguir la victòria i l'empat. Total que em guanyat i tornem a ser líders. Ah! Alerta! hem tornat a gunyar al Madrid dos anys seguits i a més felicitats pels 110 d'història! Iblama