30 d’ag. 2010

CRÒNIQUES FUTBOLERES: 2010-2011

LLIGA ESPANYOLA
Racing de Santander 0 - Barça 3 (Messi, Iniesta i Villa)

LA CRÒNICA Enrere queda la pretemporada. El Barça ha sortit al Nuevo Sardinero amb una solvència i amb una serietat insultant. Al llarg dels 90 minuts ha pressionat i ha tocat la pilota com els àngels. Quan ha calgut córrer hem corregut i quan ha calgut pausa hem ralentit el joc. Destaco Valdés per haver aturat un penal i per dotar de solvència l'equip. La defensa ha estat força solida malgrat la presència d'Abidal de central, de la que no en sóc massa partidari. El rival només ha fet dos xuts perillosos a la segona part. Els laterals, sobretot Alves, han sabut aprofitar els espais que deixaven els defenses a l'anar al centre. A mig camp Xavi ha fet el que ha volgut ja que ha comptat amb dos bons escuders: Busi i Keita. Davant el més espectacular. El nou trident: Messi, Villa i Iniesta. Letal! S'han entès a la perfecció! Ha estat un gaudi preciós! Han fet de tot: passades, parets, primers tocs, desmarcades... I a més han marcat els tres! Em sembla que xalarem! El primer l'ha fet Messi tocant suaument la pilota per sobre del porter amb la cama dreta, al poc de començar el partit (0-1)! El segon l'ha fet Iniesta després d'un refús de la defensa del Racing. L'ha empalat sense que la pilota caigués a terra des de 30 metres (0-2). Un golarro! I el tercer l'ha fet, a centrada d'Alves, Villa de cap, situant la pilota al pal llarg del porter (0-3). Imparable i primer gol oficial amb al Barça!
Culés: tenim material per somiar!

LA CRÍTICA Més que a l'àrbitre als jutges de línia. A la primera part han pitat un penal al Racing que no era i han anulat un gol a Villa dubtosament, a part de fer ballar el cap a l'hora de treure un fra de banda a Messi.
La gran crítica va però per Ibra i el seu representat. Han forçat la sortida del Barça i s'han omplert de mentides la boca per embrutar el nom del club i el del Pep, i no ens ho mereixem. La gent ha tingut molta paciència amb tu i crec que mereixiem una altre tracte. De totes maneres així es demostra el peu que calcen les persones. Ja t'ho faràs! Per molt que diguis que vas a un club millor que el Barça saps que és mentida i que només ho dius per fotre llenya. Evidentment, jo em puc permetre dir-tem que n et desitjo cap mena de sort! Iblama