APARTATS

13 de set. 2010

FESTOUR A CAMBRILS 100910 I CONCERT DE LA DIADA A BARCELONA 110910

FESTOUR A CAMBRILS 100910



Strombers
Toquem Fusta

Obrint Pas


Ja d'entrada a venir de gust menjar-se un hot-dog a peus de l'escenari amb una cerveseta freda a la mà.
Dels grups puc opinar de tres. Els primers Toquem fusta. És un grup jove que fa música en català i que guarda una certa semblança amb el Lax'n. El concert va ser entretingut, amb lletres saladetes i amb coses del dia a dia i per l'enorme energia que emet el seu cantant Marc.
L'altre grup va ser Strombers. La veritat és que em va sorprendre molt sobretot pels seus ritmes ràpids i per saber agafar lletres conegudes i donar-los-hi un maquillatge atractiu.
El punt culminant de la nit va arribar amb els Obrint Pas. És l'explosió definitiva. Tenen una força brutal. Fusionen vents amb la gralla i tenen una acceleració rítmica que s'encomana i et convida a ballar. Les lletres no deixen de ser un somni al que pot aspirar aquell que senti els Països Catalans al seu Cor.



CONCERT DE LA DIADA A BARCELONA 110910
Pets i Amics de les Arts



Una festa força reeixida. Vam anar a parar a l'Arc de Triomf on feien el concert de la Diada. La estava a pleníssima. Amb una gent amb ganes de gresca! Primer van tocar els Pets. Evidentment, van triomfar més els temes de sempre. Malgrat tot reconeix que el seu darrer treball és força acceptable. Al final vam acabar sense samarreta cantant el Jo vull ser rei; com sempre!
Després els Amics de les Arts amb l'Home que treballa fent de gos, Jean Luc i d'altres van acabar de posar-se la gent a la butxaca. En els directes milloren!
La nit la vam acabar menjant-nos un pita, tal com mana la tradició! Iblama

1 comentari:

Anònim ha dit...

però paio a verem! és que no te'n perds ni una tú?