Atlètic de Bilbao 1 - Barça 3 (Keita, Xavi i Busquets)
El millor del partit: Keita.
El pitjor: l'expulsió de Villa i la xiulada a Iniesta.

it

22 xuts vam fer a porteria. La dada és escandalosa i és que podíem haver marxar de Sam Mamés amb cinc o sis gols al nostre sac. El fulbol va fer però que demanéssim l'hora fins i tot.
La primera part va ser força ensopida. Vam dominar la pilota i el rival pràticament no ens va inquietar. Destacar un altre xut al pal de Villa i que Amorebieta va fumbre una entrada a Iniesta que li va costar l'expulsió a les acaballes del primer temps. Sembla que a partir de la lesió de Messi els àrbitres siguin menys permissius amb les entrades dures. Ja està bé!
La segona part va ser un monòleg culé. Malgrat tot el vam rebre un ensurt amb un xut al pal dels lleons blanc i vermells. A partir d'aquí el partit es va acabar. El Barça va afinar l'engranatge i vam començar a jugar com els àngels. Tocs ràpids i precisos i al primer toc, moviment constant dels jugadors, pujades pels laterals... Magnífic! Un plaer per l'espectador! Fins i tot la Xell va dir que això que feien els del Barça era art! Ufffffff! Així va arribar el gol de Keita després d'una assistència de Pedro (0-1). Al cap d'una estona Xavi amb un xut desviat de fora l'àrea feia el segon (0-2). I com sempre la mica de "pájara" va aparèixer. Vam badar en un córner i ens van fer el gol (1-2); súper injust!. Quedaven tres minuts més l'afegit; a patir doncs! Fins que Busi va fer els gol de la sentència (1-3).
Una de les claus d'ahir crec que va ser la bona feina de tot el mig del camp. La gent parla que juguem amb un 4-3-3 però a l'hora del partit i ens diferents fases del mateix canviem. Ahir moltes estones vam jugar amb un 5-3-2, defensant sobretot i amb un 3-5-2 atacant. La clau està en retrassar Busi al centre de la defensa quan defensem i retrassar Iniesta al mig camp quan ataquem. Una clau tàctica interessantíssima! Iblama