APARTATS

24 de nov. 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. BARÇA 5 - SEVILLA 1.



COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 5 (Messi 3, Neymar i Rakitik ).


TV O RÀDIO. Tv al Hollywood de Falset (molt recomanable).
EM QUEDO AMB… Luis Suárez i les seves assistències
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Alves i Ney i les seves balladetes ridícules.
EL TÒPIC. Endollats de nou!
LA DADA. Messi supera Zarra, seixanta anys després, i es col·loca com a màxim golejador de la lliga; 253 gols en 289 partits. És un rècord que farà història. Va fer el gol amb la cama dreta i en el mateix partit va fer un hat trick. Les seves dades són espectaculars i el cert és que la gent va al camp nou per veure la seva màgia i desequilibri. Si us plau no marxis!
EL DE NEGRE. Fastigós. Ens van fer un munt de faltes mereixedores de targeta i no la va treure. Aplicació desigual del reglament. En una que va fer Mattieu, groga.
EL RIVAL. Perdut. No va saber ben bé a que venia al camp nou i li va caure un sac. Fins i tot no  van fer ni ells el gol.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Els tres del davant van decidir el matx. Pilota endavant i a decidir! Em va agradar el mig del camp amb Busi i Rakitic; aporten contundència.
-DEFECTES. Que en moments de decaiguda ens tornem vulnerables. Quan van marcar ells el gol semblava que ens desinflaven. Sort que vam tornar a marcar aviat.
-DUBTES. No tenim encara un 11 definit.
L’ANÈCDOTA. En marcar el gol del rècord els jugadors del Barça van agafar Leo Messi i el van mantejar. Tot el que sigui per reconèixer el mèrit d’aquest gran jugador.
LA CAVERNA. Comencen les ajudetes al Madrid quan aquestos s’encallen. Ah, i crec que només pel rècord superat Messi mereix la pilota d’or.