APARTATS

30 de nov. 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. VALÈNCIA 0 - BARÇA 1



COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: València 0 – Barça 1 (Busi).


TV O RÀDIO. Tv Flaps (1era part) i Catràdio (2ona part).
EM QUEDO AMB… Bravo.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: tot i el gol Busquets. Ha perdut pilotes que no s’han de perdre a mig camp i ha perdut la posició.
EL TÒPIC. Braaaaaavoooooo, al darrer sospir!
LA DADA. Encadenem una bona ratxa de tres partits guanyats!
EL DE NEGRE. Fastigós. En l’actitud i al no haver xiulat un penal clar a Ney i per haver anul·lat un gol legal a Suárez.
EL RIVAL. Cohibit! Ha jugat al darrere espantat i tancat i no ha sabut jugar clarament a la contra. Quan ho ha fet ho ha fet bé. Han tapat bé el centre de la defensa.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. La victòria i la gran actuació de Bravo.
-DEFECTES. Manca de punx davant de la porteria rival. No es poden fallar ocasions clares davant de la porteria. Hem perdut pilotes tontes a mig del camp que han permès atacs rivals clars. Poc piloretos al mig; massa brega, quan no en calia tanta. No s’ha sabut analitzar bé el rival.
-DUBTES. Tot i la victòria no acabem de ser letals. Falta continuïtat i crec que amb un onze diferent cada setmana no ho aconseguirem mai!
L’ANÈCDOTA. Tristament aquesta jornada passarà a la història per la mort d’un afeccionat del Dépor a Madrid. Això no és futbol!
LA CAVERNA. Ajudetes al Madrid i pals contra el Barça. Cal? A més... al Messi li foten pel cap un objecte i ho diu a l’àrbitre i aquest li ensenya targeta. Patètic! Ara queixat caverna!