APARTATS

26 de nov. 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. APPOEL 0 - BARÇA 4



COMPETICIÓ. Lliga de campions.
MARCADOR I GOLEJADORS: Appoel 0 – Barça 4 (Suárez i 3 Messi).


TV O RÀDIO. Tv3 a casa (per fi).
EM QUEDO AMB… Messi.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Rafinha.
EL TÒPIC. En línia ascendent!
LA DADA. Messi es converteix amb el màxim golejador de la Lliga de Campions amb 73 gols superant Raúl. Messi supera els rècords a ritme de hat trick.
EL DE NEGRE. Correcte.
EL RIVAL. De segona o tercera. Aquesta fase de la Xampions és una estafa!
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Fer el camp petit, avançant la defensa a mig camp i pressionar amb molt intensitat, recuperar la pilota ràpid i tornar a atacar. Tres claus. Defensiva: Bartra i Piqué. Mig Camp: Mascherano (permet una major contundència i permet acumular un defensa més pel centre). Davant: Messi a la banda i Suárez al mig.
-DEFECTES. Fallem molt al davant ocasions clares.
-DUBTES. Ens juguem ser els primers la propera jornada. Serà al Camp Nou i només ens val la victòria contra el PSG. Una prova de foc de nou! També saber si sabrem mantenir el nivell davant d’un gran com diumenge el València.
L’ANÈCDOTA. Abans de començar ambdues parts es van encendre bengales a tot el camp quedant pràcticament sense visibilitat. Es va haver d’esperar una bona estona a que el fum s’esvaís.
LA CAVERNA. Estem en construcció i potser ahir i amb el Sevilla vam tocar una bona tecla. Ara queda poder-ho corroborar d’aquí a Nadal per veure si estem a l’alçada del Madrid. Mentrestant, Messi va trencant fites. Un exemple. Mira que li foten garrotades però fa goig veure com es dóna la mà amb els rivals o ajuda al porter a aixecar-se en una jugada. Un model fora i dins del camp.