APARTATS

4 de març 2012

FUTBOL 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA
Resultat: Barça 3 (Iniesta, Keita i Xavi) - Sporting 1
El millor: Iniesta i la tàctica d'en Pep.
El pitjor: que ni Cuenca ni Pedro van encarar una jugada en profunditat. I la lesió d'Alexis, clar.
L'àrbitre: horrorós. No va xiular tres penals claríssims a favor nostre. Va expulsar injustament Piqué i va deixar que l'equip rival fes immensitat de faltes.
Com ho he vist? Hem dominat en totes les facetes del joc: la possessió, les ocasions... però tot i així s'ha patit per superar un equip a la clementina. Han sabut plantar-se bé al darrere amb moltes ajudes i sortint ràpid al contraatac. Especialment quan ens hem quedat amb un home menys. Nosaltres a la primera part no hem sabut entrar per banda i quèiem constantment en la seva teranyina del mig de la defensa. Un golet més ens hauria donat major tranquil·litat.
La segona part ha començat fatal amb l'expulsió injusta de Piqué i el posterior gol de Barral. Ells llavors han fet uns canvis súper ofensius i amb bon criteri en Pep se la jugat i ens hem plantat amb un arriscat 3-3-3 amb Valdés de lliure. Reconec que ha patit ja que ells sortien a l'atac amb molta força i molts efectius. Al final s'ha fet justícia però i Keita ha fet un golàs per l'escaire dreta del porter. Quedava un quart d'hora aproximadament. Ells ja han baixat els braços i nosaltres l'hem anat tocant, acabant amb un 4-4-1 fins la lesió d'Alexis i amb l'entrada de Puyol.
Anirà bé guanyar un partit amb èpica i novament amb escàndol arbitral! Ànims Barça! Iblama