APARTATS

9 de març 2015

CONCERT DELS BUHOS A LO SUBMARINO DE REUS 070315

Ahir per primera vegada vam anar a la sala Lo Submarino de Reus i la veritat és que va valer molt la pena. L'antic Musulungo, al que havíem anat moltes vegades, s'ha transformat en una sala polivalent de la mà del dj local OGT, en una iniciativa molt grata. A part de punxar diversos dj, junt amb ell, ofereix un programa de concerts de petit format. Per l'escenari de Lo Submarino hi aniran circulant grups com La Pegatina, Oques grasses, Miquel del Roig, Projecte Mut etc. En concerts alguns d'ells de franc i altres de pagament.


Ja de matinada els Buhos van prendre el relleu dels Papagayo en la nit dels Pajarracos. Encara vam estar de sort que vam trobar entrades (que per cert valien 7 euros; cervesa 2,5; està bé de preu). Doncs bé, al llarg de més d'una hora i mitja van repassar els seus temes més reexits i el cert és que ens ho vam passar molt bé. Ens van acostar als seus 5 discos editats, dels que em quedo amb la Natura salvatge i el Cau la nit. Us vaig sentir per primera vegada a les barraques de Reus i des de llavors us he anat seguint, sent el Clownia un dels concerts més especials. M'ho he passat molt bé amb vosaltres no només fent versions d'animació sinó també amb les vostres cançons. Al cd Cau la nit hi teniu unes cançons precioses. Tv3 i el Barça també van permetre coneixer-vos. En els vostres concerts aquesta barreja de versions i temes propis us fa únics.



El "caloret" de la sala ens va fer pensar en un estiu que ja treu el nas a l'horitzó. Un estiu que esperem que estigui farcit de concerts i festes.

· Per cert. Em va fer molta ilu trobar-me una antiga alumna de repàs treballant a la barra. Que tinguis sort!