APARTATS

19 de març 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES. MANCITY-BARÇA



COMPETICIÓ. Lliga de campions.
MARCADOR I GOLEJADORS: ANADA. Manchester City 1 - Barça 2 (2 Suárez). TORNADA. Barça 1 (Rakitic) – Manchester City 0.



TV O RÀDIO. ANADA. Tv a casa. TORNADA. Tv al Flalps amb la Graderia al so i la Tdp a la segona part.
EM QUEDO AMB: ANADA. Suárez. TORNADA. Ter Steguen.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: ANADA. Neymar i Busquets. TORNADA. Alves per la targeta.
EL TÒPIC. ANADA. Hem perdonat i no sentenciem l’eliminatòria. TORNADA. Hem tornat a fallar més que una escopeta de fira.
LA DADA. ANADA. Al llarg de més de més minut el Barça va fer sengles rondos a tot el camp tocant la pilota sense que els rivals la poguessin tocar. TORNADA. Millor entrada de la temporada amb més de 90000 espectadors.
EL DE NEGRE. ANADA. Correcte. Arbitratge de “sigan sigan”. TORNADA. Dràstic en les targes. Hauria d’haver expulsat Nashri. El penal està ben assenyalat.
EL RIVAL. ANADA. Lamentable. Molts nom però poca cosa damunt del camp. Aculats al darrere si el Barça arriba a tenir el dia els hi fot un sac. Sort en tenen del Kun; en qualsevol moment la pot “liar”. TORNADA. Igual de pobre. Un equip de noms incapaç de fer un blog. El millor el porter Hart que va evitar que el Barça en fes 6.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. ANADA. El toc, la paciència, el moure’s constantment, tenir la defensa i el mig camp juntents i molt avançat. No deixar-los respirar amb una forta pressió i marcar. TORNADA. La verticalitat. Amb Luis Enrique el Barça es dedica a allargar el Camp. M’ha agradat molt sentir que diu que ell davant el dubte tira endavant i no fa tocs laterals a mig camp. Genial! Messi està a un gran nivell!
-DEFECTES. ANADA. No sentenciar. TORNADA. La manca de precisió una vegada més. En un partit que pot acabar en golejada quasi que ells s’hi fiquen amb el penal. Potser hauria anat bé adormir una mica més la pilota.
-DUBTES. ANADA. Cal anar molt en compte a la tornada. TORNADA. El ManCity no ha estat rival pel Barça. Caldrà evaluar aquest equip amb un rival de primer ordre. En els moments que tenim de desori seguim tenint llacunes en les que els rivals ens podem matar.
L’ANÈCDOTA. ANADA. Incomprensiblement vam vestir de groc. Coses del màrqueting. TORNADA. Pep Guardiola va ser a la graderia amb el seu pare i amb en Manel Estiarte. En el gol i en diverses jugades del partir va demostrar el seus sentiments vers el Barça. Per cert... en el penal, quan anava a xutar Aguero, Mascherano va indicar a Ter per on xutaria el seu compatriota. Allà es va llençar el porter i va aturar el penal.
LA CAVERNA. Heu humiliat el rival, us n’heu rigut dient que són una panda; potser si! Reconec que no és un gran equip. Està al nivell del Shalke i mira que va estar a punt de donar la campanada. Però sou injustos en no reconèixer els mèrits del Barça. També minimitzeu l’estat de forma de Messi. S’ha de dir que està en el seu millor moment i que probablement sigui el millor jugador d’Europa i el Món per molt que li donin la pilota al “Siiii”. En qualsevol cas diumenge es veuran les cares el Barça i el Madrid i podrem sortir de dubtes. El Barça està en un bon moment i el Madrid no. Això en els clàssics no vol dir res ja ho se. Sempre passa que el que està mig ensorrat fa un bon partit. Veurem! Jo ara si que tinc confiança en el meu equip i estic segur que pot derrotar el rival, tot i que reconec que si el Madrid és intel·ligent i sap aprofitar les nostres llacunes ens ho pots posar molt complicat. Ara... si tenim un dia inspirat amb les de davant i sobretot amb entrades de la segona línia, els blancs poden sortir escaldats del Camp Nou. Serà apassionant! Abans però divendres hi haurà el sorteig de la següent fase de la Xampions; el Porto estaria bé!