APARTATS

18 de març 2015

PRESENTACIÓ D'AMOR PROHIBIT DE COIA VALLS A LA LLIBRERIA ARACELI DE REUS 170315




Si en el dia a dia sentir la Coia Valls és un plaer, escoltar-la explicant allò pel que es desviu encara ho és més, tenint com a teló de fons les seves novel·les i els seus personatges. És un tòpic però es ben cert; en cada paraula, en cada expressió, en cada personatge, en cada sentiment hi ha un trosset de la Coia; de les seves vivències, experiències, il·lusions, emocions... sentiments, somnis. 




Ahir a la Llibreria Araceli de Reus, ens va presentar la seva darrera novel·la: Amor prohibit, comptant amb la presència de Maite Crespo i la d’en Xulio Ricardo Trigo. I en la memòria tota aquella gent que d’alguna manera ha fet possible aquest relat. Només començar, la Coia va voler homenatjar l’Araceli, ja que va cedir el seu espai per vendre el seu primer llibre quan encara no la coneixia ningú. I al llarg de la presentació tot un reguitzell de paraules i sentiments que es veuen reflectits en la novel·la: por, amor, amors prohibits, enamorament, dolor, brevetat de la vida, mort, tornar a començar. Tenint per color de fons l’ambre. Ens ficarem en la pell dels nous personatges!



 Per acabar un petit pica pica i una agraïda copeta de cava van fer més curta l’assignatura de llibres. 







Recordar que el proper dia 10 d'abril a l’auditori de Tarragona hi haurà la presentació oficial. Un veritable plaer! Molta sort en aquesta nova aventura!