APARTATS

21 d’oct. 2015

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga de Campions.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. BATE 0 - BARÇA 2 (Rakitic).



3) TV O RÀDIO. Tv3 a casa.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Victòria plàcida!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Hem jugat amb sensació tèrmica de tres graus. Nova lesió, aquesta vegada de Sergi Roberto. Al camp es va veure, entre els pocs seguidors del Barça que hi havia, una estelada.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Busquets.
-EL PITJOR. Àlves.
-L’INDULTAT. Munir.
6) L’ENTRENADOR. Bé. Va saber llegir bé les virtuts del rival anul·lant-les en tot moment; el talent de mig camp i córrer els de davant. Molt bon posicionament en defensa, cosa que ha fet que no encaixem cap gol.
7) L’ÀRBITRE. Excessiu. Les targetes que ens va ensenyar no calien i més si tenim en compte la duresa amb la que ells van jugar. Hi ha un possible penal a l’àrea del Bate per unes mans.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Pobre. El que he dit sempre: la Xampions comença quan s’acaba la lligueta. A la lliga encara hi pots trobar sparrings com aquestos. Són força seriosos en defensa, es tanquen i pretenen agafar alguna contra una mica esbojarrada per fer un gol. Hi ha equips a la lliga espanyola com el Celta molt millors que aquest.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. En defensa el millor partit que he vist, amb pressió constant vers el rival des del mig del camp i contundència al darrere.
-DEFECTES. Fallar massa ocasions una vegada més.
-DUBTES. Les lesions. Estem “gafats”.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Vosaltres esteu per altres coses. Que si hi ha millors jugadors a l’Atlético de Madrid per optar a premis... No val la pena ni entrar-hi. Nosaltres ens superposem a les dificultats i anem tirant els partits endavant.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Pronòstic encertat contra el Bate. El proper rival és l’Eibar a casa en lliga: 3-0.