APARTATS

27 d’abr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. RAYO 2 - BARÇA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 31

    -RESULTAT: RAYO 2 – BARÇA 1 (Lewan).



2. EL TITULAR: ‘El Rayo ens ha doblegat i de quina manera’.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

La creu li dono a Dejong avui massa pressionat i perdut, encara que també li podria donar a Pedri. Els exculpa una mica el fet d’haver jugat amb inferioritat al mig. La cara li dono a Alba per la profunditat que ha donat a la segona part.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. Tres claus: la verticalitat, la superioritat a mig camp i la intensitat del Rayo. Mentrestant, el Barça ha anat al tran tran, de nou amb un mal plantejament a mig camp (on crec que eren necessaris 4 jugadors i no tres), amb pèrdues de pilota absurdes en llocs perillosos i amb aquella desgana i impotència que fan odiós aquest equip. La impotència s’ha vist reflectida en les dues faltes amb tarja que han fet Gavi i Balde, i les protestes d’Alba mig embogit. Lamentable tot plegat. I per a més inri ha fallat el que no falla mai: Ter. En el gol no tapa bé la porteria.

Segona part. Hem seguit amb el mateix plantejament penós de Xavi i no hem tingut cap opció davant l’ordre i el bon posicionament del Rayo. Han fet el segon en un altre error personal i el partit ha quedat finiquitat. Amb el canvis sobretot amb Alba hem guanyat profunditat i amb el nostre gol els hi hem posat una mica la por al cos, tot i que no hem merescut guanyar.

    -EL JUGADOR TOP.

Isi Palazon. Un jugadoràs. Ens fixem ens grans estrelles i aquest home ell solet ha estat capaç de portar i liderar el Rayo en tots els aspectes. 

    -LA MOVIOLA. 

Gil Manzano. Primera part. Encert en el gol anul·lat al Barça (fora de joc justet) i en el fet de no xiular un suposat penal per mans de Gavi. En les targes bé. L’única cagada ha estat en un fora de porteria que no ha vist i que ha ocasionat un xut de Raphina. Segona part. Cap complicació.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Com vam xalar amb el Girona i la golejada al Madrid del xulito Vinicius. Ridícul espantós dels blancs i partidàs del Girona!

Malgrat tot ens mantenim a 11 punts i queda un partit menys.