APARTATS

16 d’abr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. GETAFE 0 - BARÇA 0

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 29.

    -RESULTAT: GETAFE 0 – BARÇA 0.



2. EL TITULAR: ‘Partit trist del Barça i certa desídia però un punt més al sac. 

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

Per mi el millor avui ha estat Araujo, en defensa. Bon partit també de Raphina i Lewan a dalt. La creu li dono a Gavi, perdut tot el partit.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. El Geta ha sortit a jugar de tu a tu al Barça amb l’adn Quique Sánchez Flores. Ens ha apretat 10 minuts però després s’ha anat diluint com un sucre. El Barça ha anat de menys a més tot i que la sensació és que mai ha passat de tercera. Xino xano hem anat fent amb un joc més posicional; massa pel meu gust. La sensació és que els jugadors tenen en ment que hi ha un coixí de punts suficient per anar fent. Hem tingut tres ocasions clares (dos pals i un remat ara al final de Lewand) que podrien haver decantat el marcador. Ells només al començament ens han inquietat. Interessant els marcatges d’Araujo a Unal i Alderete a Lewand. Unal tapava Busi en la sortida de pilota. Mentre l’ha tapat poca cosa hem pogut fer més enllà de recórrer la pilota llarga. Hem tornat al 4-3-3 amb dos esquerrans (Balde i Alba) que s’han destorbat més que ajudat.

Hem merescut els tres punts. En total 15 arribades i 3 xuts a porteria malgrat que no hem estat del tot superiors al rival. Hem seguit amb força apatia i poques idees. Els canvis han aportat una mica més de dinamisme. Ara; ni entenc l’entrada de Torres (hauria estat molt millor donar minuts a Pablo Torre), ni entenc el canvi de Raphina faltant poc temps. Per fer-s’ho mirar l’equip tècnic. 

    -EL JUGADOR TOP.

Interessants són Milla al mig i Unal davant. Partidàs del porter Soria i del central Domingos.

    -LA MOVIOLA. 

Pulido Santana. Al minut 1 ha tret una tarja al Barça massa estricta sobre Gavi que l’ha condicionat tota la primera part. Cap al final ha perdonat la tarja a Raphina per aturar un contraatac. En global partit tranquil i ben portat! 

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

Nova lesió, ara de Sergi Roberto; ara que semblava consolidat en l’equip. Tenim la negra. Sense Pedri ni Dejong, el Barça té moltes dificultats per assistir Lewand, per mi el gran perjudicat.

Punt més sumat i una jornada menys, ara sense convèncer a ningú. Costa molt confiar en aquest equip.