1) COMPETICIÓ. Lliga espanyola
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Real Societat 1 - Barça 0.

3) TV O RÀDIO. Tv a ca la Rosita (plus amb Puyal).
4) EL TITULAR DE PREMSA. Desgavell culer!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. La bèstia negra d’aquest Barça se’ns dubte està essent la Reial Societat: sis anys sense guanyar-la./ Messi segueix sense fer el gol 500./ Segon partit consecutiu perdent./ Millor entrada de la temporada a Anoeta./ Malastruc del segon equipament blaugrana./ A la segona part només es van jugar efectius 18 minuts de 45./
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Iniesta.
-EL PITJOR: Bravo.
-L’INDULTAT: Alba.
6) L’ENTRENADOR: tardà. Va fer els canvis massa tard i va faltar un mica més de temps per poder acabar de fer alguna cosa en clar. Els havia d’haver fet a la mitja part. Sense solucions. L’equip tècnic sembla estancat. Caldria plantejar un canvi de sistema en aquests partits, com per exemple reforçar el mig camp i deixar a dos tios a dalt. Amb tres al davant es crea un embut pel mig i sinó estem ràpids i som verticals el partit sol encallar-se. Posar Piqué davant és una bona alternativa però abans. Canviar al 3-4-3, tot i que jo apostaria per un 3-5-2. I xutar si us plau!
7) L’ÀRBITRE. Bé. Havia d’haver allargat com a mínim 5 minuts.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Digníssim. Malgrat no tenir l’equip titular va treballar molt bé la defensa i va fer el gol que tenia per objectiu. La resta del partit a veure-les venir molt ben organitzadament al darrere, amb dues línies de ben tancades, sortint amb rapidesa al davant per pescar-ne alguna. Van arribar un cop i la van clavar. Antídot perfecte contra el Barça. I per cert, tenen un gran porter.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. La segona part. Amb l’entrada d’Iniesta, l’equip va passar a jugar verticalment amb passis al forat. Amb l’entrada d’Alba el camp es va obrir per l’esquerra permetent centrades i més perill. Piqué es va ficar de 9 per pescar una mica el que trobava; li va faltar més estona.
-DEFECTES. L’horitzontalitat de la primera part. Passis de banda a banda i 70% de possessió infructuosa totalment ja que no ens vam acostar amb perill. Va faltar llum i vam allunyar massa Messi de l’àrea. Neymar va estar perdut tot el partit. Bravo s’empassa el remat de cap ja que està fora de la porteria. Piqué ni va saltar. A Arda no li surt res i Rafhina va perdre massa la seva posició sobretot en defensa, no va ajudar molts cops ja que no està en forma.
-DUBTES. Ens espera un final de temporada amb passió, emoció i nervis. Patirem, segur; com a bons culers que som! Aquesta setmana serà decisiva. Veig els de dalt perduts i el mig sense substituts amb garanties. Sembla que anem a la baixa quan hauríem d’anar a l’alça. El més segur potser la defensa!
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Si noi, teniu tota la raó; podeu estar animats i eufòrics. Els dos de Madrid van retallar punts i es posen a tres i quatre del Barça. En qualsevol cas calen encara dos partits més per superar-nos. Aquesta setmana serà decisiva pel desenllaç de la lliga. Veurem com ens veiem dijous. El meu pronòstic és el següent: el Barça passa eliminant l’Atlético patint i el Madrid cau a casa seva fent baixar el suflé. Tant de bo sigui més que un somni! La negativitat culera em diu que ens elimina l’Atlético que al mateix temps ens guanya la lliga i el Madrid guanya la Xampions. Ens ensorrem, crisi institucional, desequilibri i perdem la copa i tot perquè sortim sentint-nos superiors abans de jugar. Terrible!
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Res encertat! Tornada de la Xampions contra l’Atlético: 1-1.