1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 1 (Messi) – València 2.

3) TV O RÀDIO. Tv a casa.
4) EL TITULAR DE PREMSA. La lliga “al rojo vivo”!!!!!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. 500 gols de Messi a la lliga./ 1 punt aconseguit de 12 per part del Barça./ l’Atlético empata a punt amb el Barça i el Madrid es posa a 1./ El minut 14 s’estableix de moment al Camp Nou com d’homenatge a Cruyff.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Mascherano.
-EL PITJOR: Sergi Roberto.
-L’INDULTAT: Iniesta.
6) L’ENTRENADOR: impotent. Mira la banqueta; no veu res! Mira el camp i només creu en l’opció de posar Piqué de davanter centre. Al final l’equip acaba jugant amb la rauxa amb la que ell mateix jugava quan era jugador. A vegades falta posar coneixement.
7) L’ÀRBITRE. Prepotent i injust. Targetes per protestar i no per faltes. No ha aturat el temps davant les pèrdues reiterades de temps del rival. Etc La qüestió és que al final tot acaba perjudicant a l’equip que vol construir.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Regulat. S’han deixat d’invents i entrenadors inútils i ha vingut un entrenador que ha posat coneixement a la plantilla. Ha compensat l’equip fent-lo acular bé al darrere i sortit bé a la contra. Ha tingut la sort d’arribar-ne tres i fer-ne dos i una de rebot. Té un porteràs darrere. Han tingut la sort que fa falta per derrotar el Barça a casa seva. I tenen un entrenador que ha sabut col·locar gent al mig per col·lapsar-nos.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. El coratge i la insistència amb la que han jugat especialment la primera mitja hora del partit, junt amb la intensitat que han mostrat a la segona part. Al final més amb coratge que amb ordre. Un partit que en condicions normals, entrant alguna de les pilotes hauríem guanyat clarament.
-DEFECTES. La individualitat i caure massa pel mig. El desboradament sempre ha arribat per banda. Quan Neymar o Messi s’entesten a entrar pel mig el que fan és obturar la part central. Entre els defenses i els atacant es fot un tap insuperable. Falta xutar més fora de l’àrea. Cal treballar l’aspecte psicològic i potser cal donar descans a jugadors com Busi que semblen fosos. Està clar que és un tema mental.
-DUBTES. No tenim marge per res. Si volem ser campions de lliga haurem de guanyar els propers 5 partits ja que Altético i Madrid estan més forts que nosaltres.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Ho teniu tot de cara per guanyar la lliga, cert. Els vents bufen a favor vostre. Però bé, la culerada encara té un bri d’esperança en aquest equip i ens que ens ha donat massa. Han de reaccionar, compensar més l’equip i no fallar tant davant de porteria. Hores d’ara, en qualsevol cas, no tinc confiança en que el Barça es pugui mantenir al capdavant de la classificació sense perdre ni un punt. La setmana que sis punts en joc.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Desencert! Juguem a Riazor. Esperem que sigui l’inici de l’ascens cap al títol. L’esperança és l’últim que es perd. Tornarem a lluitar i tornarem a vèncer: 1-2.