1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 1 (Piqué) – Madrid 2.

3) TV O RÀDIO. Tv a ca la Rosita a Colldejou.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Hi ha lliga!!!!????
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. S’acaba la ratxa de no derrotes culers; el rècord queda establert en 39 partits sense perdre./Quasi ple absolut del camp, van quedar unes tres-centes localitats buides. Millor entrada!/Abans del partit es va homenatjar a Johan Cruyff, havent-hi tots els vicepresidents del Barça a la llotja junt amb la família del jugador./
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Rakitic.
-EL PITJOR: Neymar.
-L’INDULTAT: Piqué.
6) L’ENTRENADOR: equivocat! Quan el Barça es mostrava amb opcions de donar la cara al partit va canviar a Rakitic –el millor- i el partit es va trencar del tot. Probablement, hauria estat millor donar entrada a un altre jugador al mig i treure a Neymar que ahir no va aportar res. Minva física. Els jugadors va semblar que no arribaven sencers al tram final. Com que hem de nodrir a les seleccions... Qui se’n ressent més? el Barça.
7) L’ÀRBITRE. Horrorós! No va xiular una falta claríssima feta per Ramos que hauria suposat la segona groga al jugador. No va veure una agressió a Alves i va anular malament un golàs de Bale de cap.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Dues fases. A la primera part; a la europea. Aguantar ben posicionats al darrere encara que això suposés no passar de mig camp. A la segona part; a rematar-ho. Fer pujar els laterals per crear superioritat amb els de davant i rematar el partit. Corrent endavant són un gran equip i molt difícil d’aturar.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. A la primera part; els ítems de sempre: pressió, toc, possessió, encara que amb poca arribada.
-DEFECTES. A la segona part; començar els primers minuts igual però amb el gol, displicència. Ens conformem, separem les línies, no pressionem, no precisió en les passades, caiguda física, Messi perdut a mig camp, no arriben pilotes als de dalt, Neymar desaparegut, Suàrez barallant-se sense pilota. Fem el canvi, entra Arda i el partit es trenca del tot!
-DUBTES. Atlético a sis punts i Madrid a set. Encara hi ha un calaix suficient per poder guanyar la lliga, però l’emoció augmenta. Veurem com afrontem aquest final de temporada. Ves que no enganxem una mala ratxa que ens faci fora dels títols, ara que ens els juguem.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Victòria justa d’aquest –ahir almenys- gran Madrid. Felicitats! Si juguen –i us deixen jugar- amb aquesta seriositat i rigor, el Madrid pot optar a tot, més a Europa amb eliminatòries. Queden 7 jornades: 21 punts. El Barça té aquesta distància més el gol average guanyat vers els dos. Els que han de superar el repte per guanyar la lliga són els rivals. Ja m’agrada veure-ho com ho veu el Barça que té els rivals per darrera, no com els rivals que tenen el líder per davant a vuit i set punts. Vés que l’homenatge sigui que havent mort en Johan el Madrid guanyi la lliga a la darrera jornada com va fer el Barça de Cruyff! Seria una coincidència de destins que superaria les fabulacions de la realitat. Assaboriu la victòria i tant de bo sigui una flor que no faci estiu. Un dels mèrits d’en Cruyff va ser fer del Barça un equip de vencedor. Fins llavors el Barça salvava la temporada –mediocrament- guanyant el Madrid. Vés que ara el Madrid només pugui tenir el cap al alt per haver guanyat el Barça a casa seva. Capritxos del destí! Quin munt de fatuuuuu!
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Pronòstic errat. El proper rival és l’Atlético a la Xampions. Costarà molt però esperem donar més i millor la cara i haguem après la lliçó. Els colchoneros ens plantejaran un partit molt semblant al Madrid i això incomoda molt el Barça. Primer juguem a casa, així que és imprescindible agafar avantatge. El millor: que no ens marquin. 1-0.