APARTATS

22 de set. 2016

BARÇA 1 -ATLÉTICO 1. CF: LLIGA. JORNADA 5

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2. RESULTAT. BARÇA 1 (Rakitic) – ATLÉTICO 1.



3. EL CONTEXT. Primera jornada intersetmanal intempestiva. Horari horrorós pel soci. La nit  abans del dia sense cotxes a Barcelona i amb metro obert després del partit. Contrastos estranys per una ciutat que mou tantes persones.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? 12 partits sense guanyar dels matalassers al Barça. Messi ha marcat 21 gols en 20 partits. Lesió de Messi (trencament adductor: 3 setmanes; massa partits) i procés gripal de Busi que l’ha deixat baix de forma.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Piqué. Ben posat damunt del camp i bé al tall. I fins i tot posicionant-se a l’atac. Ha faltat ficar-lo d’Alexanco baixant pilotes de davanter centre.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Suàrez. Ni la rascat. Ha anat perdut tot el partit fent de boia mig de la defensa matalassera sense opcions quasi de girar-se. Per aquest rol hauria estat millot Alcàcer o Piqué fins i tot.
-5.3. L’INDULTAT. Ter. Tres perilloses i tres parades. En el gol no ha pogut fer res. Dóna seguretat.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Immens.
5.4.2 DEFENSA. Seguretat en defensa. Hem sabut avançar-la i anticipar-nos. Els hem fet jugar en poc camp. Una dada: ells han fet 8 quilòmetres més que nosaltres. Una relliscada de Masche ens ha costat un gol. Mala sort!
5.4.3 MIG. Amb tres al mig no aconseguim ser superiors i sobreexposem a Messi i davant perdem punx. Segona línia amb estratègia, arribades i gol. Gomes ha donat la talla en el lloc de Busi.
5.4.4 DAVANTERA. Sense desbordament i sense posicions clares de xut. Massa estàtica i sense alternatives. Nefast partir del trident en ple. No han aportat la diferència que se’ls demana.
-5.5. L’ENTRENADOR. No ha donat cap solució diferent a l’encallamenta pel mig de l’equip. Cap desbordament per banda i cap alternativa i la negror a davant. M’hauria agradat veure e Rafinha avui en comptes de Turan i Alcàcer al davant amb Ney.
6.EL RIVAL. Primera part de caguetes i segona part ambiciosa i de gran. Sap tancar-se molt bé al darrere i davant té ‘pegada’. Els hi falta un títol gran. Sembla que només solen fer-se petits en finals i contra el Madrid. Juguen a un futbol escola totalment Xolo Simeone.
7. L’ÀRBITRE. Bé. Avui tampoc li han posat les coses massa difícils. Ha sabut aguantar la pressió.
8. A LA CAVERNA. Empat de Madrid i Barça. Tot continua igual: el Madrid líder a tres punts. Dissabte bon partit contra l’equip revelació Las Palmas.