APARTATS

18 de set. 2016

LEGANÉS 1 - BARÇA 5. CF: LLIGA. JORNADA 4

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2. RESULTAT.   LEGANÉS 1 – BARÇA 5 (Suàrez, Messi 2, Neymar, Rafinha).


3. EL CONTEXT. Han jugat dissabte a les 13h. Una bona hora. Inici de les festes de Misericòrdia amb la festa del vermut a la Llibertat amb concert dels Pokers, i arrencada de santa Tecla amb el concert d’Aspencat a la plaça de la Font.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? 20 anys de l’arribada a la Masia d’Iniesta. Han jugat a Butarque el camp del Leganés, als que els coneixen com a pepineros ja que abastien de cogombres i verdura a Madrid.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Rafinha, ja que ha donat temps a l’equip per desmarcar-se i buscar la millot jugada. I pel golàs que ha fet.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Alba. Ha estat lent en les transicions i en la presa de decisions.
-5.3. L’INDULTAT. Suàrez per la lluita, el gol i els passis.
-5.4. L’EQUIP.
5.4.1 PORTER. Ter. En l’ú contra ú bé. No ha tret massa bé amb la pilota als peus. Li ha costat iniciar contraatacs amb pilota llarga per córrer.
5.4.2 DEFENSA. Reforçada amb Masche al lateral. Hem jugat amb defensa de 3 i dos carrilers. Alba ha jugat més enrere.
5.4.3 MIG. Desequilibrat. Ha faltat un Busi per posar aquell punt d’equilibri. Sense boia hi ha hagut menys control. Hi havia Rafinha d’interior junt amb Alba, Raki i Iniesta al mig. De cara endavant molt bé. Ens va faltar sortida de pilota des del darrere.
5.4.4 DAVANTERA. El lloc amb més fluïdesa i contundència amb Messi al mig de reforç i Ney i Suàrez oberts. Contraatacs letals.
-5.5. L’ENTRENADOR. Va arriscar i l’hi va sortir bé. Sabia que podíem patir una mica al darrere amb la sortida de pilota. També sabia que en pic arribéssim al mig seríem imbatibles. Bon plantejament, tot i que Masche va cantar una mica.
6.EL RIVAL. Arriscat. Té molt mèrit que un equip que acaba de pujar tingui el valor de jugar així al Barça. Se’ls va desguarnir la defensa de tres i van cometre errors darrere de passades en la sortida de pilota. Aguantàren bé la pressió al davant. Bon treball! Van fer un golàs de falta.
7. L’ÀRBITRE. Molt bé. Encert en el penal i en tot el que va succeir. Al final els jugadors madrilenys van venjar-se a patades contra Ney i ell va treure les targes adequadea.
8. A LA CAVERNA. De moment ja hi ha proves evidents que l’equip revelació és las Palmas. Molt bé nois! A veure si aguanten amb tants partits. El Madrid ha guanyat a la plaça amiga de Cornellà contra aquest Espanyol que sembla que només es motiva contra el Barça. Tot queda igual, el Madrid líder i a tres punts Barça i las Palmas. La propera jornada és clau.