APARTATS

19 de febr. 2017

BARÇA 2 - LEGANÉS 1. CF. LLIGA: JORNADA 23.

CRÒNIQUES FUTBOLERES.
TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 23.
2. RESULTAT.  BARÇA 2 (Messi 2) – LEGANÉS 1.

3. EL CONTEXT. Primer partit després de la desfeta de París. El Camp Nou ha animat tot el que ha pogut i ha rebut l’equip bé. Divisió d’opinions amb Luis Enrique (més aplaudiments que xiulades) i xiulada descomunal per Gomes. La gent ja n’ha tingut prou!
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? 400 partits d’Iniesta i 19è gol de Messi.
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Ter. Mal símptoma quan el porter és el millor. Segueix sent molt seriós i demostra estar en forma.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Gomes, Digne, Sergi Roberto... en fi!
-5.3. L’INDULTAT. Messi, pels gols i per haver-provat.
-5.4. L’EQUIP.  
5.4.1 PORTER. Ter. El millor de la nit.
5.4.2 DEFENSA. Bé. Avui millor els centrals que els laterals. I millor Matieu que Umtiti. Els laterals no han aportat res, avui especialment negre ha estat Roberto.
5.4.3 MIG. Amb inferioritat una vegada més i sense lideratge ni contundència. Lents i mal col•locats i imprecisos.
5.4.4 DAVANTERA. Sense connexió amb el mig i duent la batalla pel seu compte sobretot Neymar. Messi i Suàrez si que han connectat millor.
-5.5. L’ENTRENADOR. En la corda fluixa. I és que la gent se l’estima molt però veu que no aporta res a l’equip. Segueix entossudit amb lo seu i no rectifica. No farceix més el mig i no dóna entrada a gent del b i altres suplents com Alcàsser. Entre ell i Unzúe estan ensorrant un equip que estic segur que té més recorregut amb una altra organització per exemple amb tres defenses i un doble pivot al mig, deixant que Roberto jugui al mig i pujant un lateral del B. Ens calen més jugadors al centre del camp i també si convé deixar algú del davant a la banqueta. Ara és el moment d’arriscar-se, sinó qualsevol equip ens pot plantar cara. Jo proposo un 3-5-2: Ter. Piqué al mig, Masche i Umtiti fixats. Sergi Roberto i Busi al mig, i tres per davant amb Messi a la mitja punta, dreta Denis i esquerra Iniesta. I davant Suàrez i Neymar.
6.EL RIVAL. Superats el primers minuts ha donat una molt bona imatge amb un equip força ben compensat. Li gol l’únic. Crec que es pot salvar fent més gols.
7. L’ÀRBITRE. Impecable. Ha xiulat el penal a Neymar que era i no li han tremolat les cames.
8. A LA CAVERNA. Tots els de dalt han guanyat. Aquesta setmana pot ser clau pel desenllaç de la lliga. El Madrid pot distanciar-se més ja que juga contra el València un partit aplaçat. El cap de setmana visitem el Calderon. Mala peça tenim al teler.