APARTATS

8 de maig 2019

CRÒNIQUES FUTBOLERES TEMPORADA 2018-2019. XAMPIONS. SEMIFINALS: BARÇA 3 – LIVERPOOL 4.

A l’anada BARÇA 3 (Suàrez i Messi 2 – LIVERPOOL 0.


El Barça ha fet un partit digne d’equip gran d’Europa. Sense floritures, amb ofici, efectivitat i sort ens ha sortit un partit d’anada rodó, més que res pel resultat; que al final podia haver estat més gran encara si no hagués estat per les errades davant de la porteria. Hem tingut els dos elements diferencials que fan un equip gran. A la porteria Ter Steguen ha fet un partidàs, salvant les tres que podien haver estat gol. I davant Messi ha fet un d’aquells gols de falta que sortiran als anals del futbol. En aquest mateix sentit no podem oblidar el gran gol que obria la llauna de Suàrez. Un 3-0 que deix sense premi injustament un Liverpool que és un dels millors equips d’Europa i que en moltes fases del partit ens han passat la mà per la cara, especialment pel que fa al físic i en algunes zones per velocitat. Curiós observar uns elements que demostren la grandesa de l’equip britànic: ens han guanyat en possessió amb un 53%, han fet més passades (551) i ens han empatat en efectivitat (83%) i han fet 4 xuts a porta per 5 nosaltres. Però els gols els ha posat Messi en el tram final. Ara bé; qui ningú es confiï a la tornada ja que ens poden passar la mà per la cara de nou, si tenen un dia inspirat. L’objectiu és anar allà a fer un gol i si pot ser guanyar. El prestigi que això donaria seria brutal! Suposaria arribar a la final per la porta gran!

A la tornada LIVERPOOL 4 – BARÇA 0.


Ni gran, ni porta, ni res. Un Barça en la línia de Valverde, més que en la de Cruiyff, s’ha cagat i ha llençat una nova final per la borda. Hem jugat massa culats i només els 10 minuts finals hem tingut la pilota, tot i que de manera infructuosa. S’ha girat la truita i avui als reds els hi ha entrat tot el que no va entrar a Barcelona. No hem tingut la possessió ja que hem optat per deixar el control i la precisió a la banqueta. No pots prescindir d’Arthur en un partit que demanava control i serenitat. També hem perdut la precisió i hem lamentat el gol no va fer Dembelé al darrer minut a casa. Gran Liverpool per contra. S’ho han cregut i ho han aconseguit merescudament. Felicitats! Només hem queda que em reafirmo en tot el que anat dient en contra de Valverde. Mai serà un entrenador competitiu a Europa, almenys amb el Barça i amb els jugadors i maneres de ser seves aplicades sobre un equip que vol alegria i gols i no defensar dins de l’àrea com una cagons. Valverde dimissió! Falta un entrenador amb personalitat! A veure si serveix d’una vegada que vegin que Roberto no és lateral.

1 comentari:

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.