APARTATS

25 de gen. 2013

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2012-2013



ANADA
RESULTAT:  Barça 2 (Messi, Puyol) – Màlaga 2
TITULAR: Es veia venir.
LA MÀGIA L’HA POSAT: Iniesta.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Com sempre Alexis i ahir també Pinto i menys Thiago.
L’ÀRBITRE:  Correcte.
EN VINT PARAULES. Un partit que pot acabar amb tres o quatre gols de diferència i al final acaba amb empat, especialment per sengles errors personals: d’Alexis, davant de porteria i Pinto a la porteria. Una segona part força fluixa i conformista que ha recordat els pitjors moments de Rijkaard; no trobant solucions a una defensa tancada al darrere. I un altre error: no tenir present que l’eliminatòria dura 180 minuts. Aquests errors ens poden costar l’eliminació. És un resultat pèssim!
QUÈ DIR ALS DE PUNTO PELOTA? Rieu avui, en teniu raons! Iblama


TORNADA
RESULTAT: Màlaga 2 – Barça 4 (Pedro, Piqué, Messi, Iniesta).
TITULAR. Gran, gran, gran Barça!
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Alves.
LA MÀGIA L’HA POSAT: Iniesta.
L’ÀRBITRE:  no sé com qualificar-lo. És molt estrany! En sec deix jugar, en sec treu targetes per protestar, no xiula mans... El primer gol del Màlaga ve després d’unes mans claríssimes. En el segon gol d’ells havia d’haver expulsat Wellington ja que xafa expressament Cesc. Estant Cesc a terra fan el gol; gran esportivitat!
EN VINT PARAULES. Els errors de l’anada els hem pal·liat avui. Hem hagut d’anar a guanyar a Màlaga i hem arrasat, sabent posar els tempos en cada moment, fent córrer el rival de banda a banda, tocant, desequilibrant i accelerant quan tocava. Semblava que esperessin l’empat per forçar la màquina. I cada vegada que l’hem forçat, molt juntets a mig camp i amb canvis de posicions entre Messi i Cesc, Cesc i Iniesta, hem creat perill.
Per cert lamentable el camp!
QUÈ DIR ALS DE PUNTO PELOTA i ALS MERDOSOS DE TELE5? Han estat tota l’estona dient burrades en contra del Barça. Que la semifinal era entre el Madris i el Màlaga, que el Màlaga amb dos a dos es classificava, que el primer gol nostre era en fora de joc, que hi havia penal per mans de Piqué... En fi! Que se’ls hi veia el llautó! Mentrestant els de Punto Pelota esta discutint del Madrid i les seves merdes en comptes de parlar del gran partit del Barça. Foteu-vos tots plegats i a semis. El que no em fa gens de gràcia es trobar-me el Madrid. A patir! Iblama