APARTATS

10 de març 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. CHAMPIONS. PSG 1 - BARÇA 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Xampions. Vuitens. Tornada.

-ALINEACIÓ. 3-5-2. Porteria: Ter. Defensa: Mingueza, DeJong i Lenglet. Mig camp amb dos carrilers: Dest i Alba. Mig per Busi, Pedri i Griezmann. Mitja punta: Messi. Davant: Dembelé.

-MARCADOR: PSG 1 - BARÇA 1 (Messi).


2. EL TITULAR: ‘Amb el cap ben alt’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 13 anys seguits que no ens eliminaven de la Xampions tan aviat. Coincideix amb el fet de quedar segons de grup.

4. LES CLAUS. Gran partit del Barça que no ha trobat però la recompensa del gol. De les 10 ocasions fetes 7 xuts a porta i només un gol. El que reclamava Koeman no s’ha complert; no hem tingut efectivitat. Fins i tot Messi ha errat un penal. En qualsevol cas els hi hem plantat cara amb les nostres armes i guarnint millor la nostra defensa. Hem sabut defensar molt millor els nostres oponents quasi amb un un contra un, tot i que al posar DeJong darrere hem perdut un gran valor al mig. Pochettino aquesta vegada és qui ha fet el ridícul ja que fins a la segona part no ha sabut combatre l’estratègia de Koeman. Al no marcar l’holandès ha acabat de trencar el partit fent tres canvis que demostraven que definitivament llençàvem la tovallola. És comprensible!

5. LA CARA I LA CREU. El més fluix per mi ha estat Griezmann una vegada més. Ha ajudat en la destrucció però no ha aportat gaire cosa més. El millor Pedri. Incomprensible el canvi de Koeman.

6. EL RIVAL. Avui de segona. Van fer tota la feina a Barcelona i a París han anat a passejar-se. La sort en forma de dos pals i Keylor Navas els han salvat d’una derrota clamorosa. Ha estat un equip petit, poruc i conformista. No ha anat a guanyar; ha sortit a no perdre! A la primera part s’han vist superats en tot. A la segona han sabut compensar la banda i el mig i han donat una millor imatge. Davant tenen un matador i la màgia de Neymar. Darrere tenen una assegurança de vida amb Navas. No obstant no crec que sigui el millor equip d’Europa.

7. LA MOVIOLA. Anthony Taylor. Crec que el penal de Lenglet no és ja que Lenglet mira la pilota i no el jugador al qui fa caure perquè se li creua pel mig. El nostre penal si que era i claríssim però s'hauria hagut de repetir crec.

8. LA VEU DEL SOCI. Bé! Ha passat el que havia de passar: que ens eliminessin. Malgrat tot sortim amb el cap ben alt amb el partit d’avui. Hem trobat una manera de compensar l’equip amb els jugadors que tenim. Ara cal competir fins al final i anar a per totes amb la Copa i la Lliga, on els enfrontaments directes poden ser decisius. 

Content també per tenir ja president! Ara a posar ordre i pau al club.