1 de nov. 2020

CRÓNIQUES FUTBOLERES. ALABÈS 1 -BARÇA 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ:

-ALINEACIÓ. 4-2-3-1. Porteria: Neto. Defensa: Roberto, Piqué, Lenglet, Alba. Mig: amb doble pivot amb Busi i DeJong i mitges puntes amb Ansu, Messi i Dembelé  Davantera: Griezmann. A la segona part hem jugat amb DeJong per Lenglet i al mig han entrat Pedri i Trincao.

-MARCADOR: ALABÈS 1 - BARÇA  1 (Griezmann).2. EL TITULAR: ‘Maleïts amb el gol’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 47 faltes que Messi no marca. Avui de nou Griezmann ha tornat a veure porteria. 4 partit sense guanyar seguits en lliga. Només hem aconseguit 2 punts de 12 possibles! La història recordarà aquest inici!

4. LES CLAUS. Fallar més que una escopeta de fira. 25 xuts amb 9 a porteria, 80% de possessió, 830 passades. Tot de dades que farien pensar en una golejada en condicions normals. De nou tinc la sensació que l’equip tècnic no ha preparat a consciència aquest partit. Hem regalat 45 minuts de xoc estratègic contra el sistema Machín; l’Alabès ens ha anul•lat. A la segona part bona reacció a nivell de posicionament. Més encert en els canvis tot i que algun no m’ha agradat. Koeman ha tret dos dels millors Dembelé i després a Ansu, el jugador amb més gol. Encert amb el canvi d’Alba i les pujades per banda de Trincao, tot i que el fet que jugui a banda canviada fa caure en l’embut que al mig es crea. Bones aportacions de Pianic i Pedri. La sensació és que Alba i Busi no estan per jugar 90 minuts. La revolució a la segona part s’ha notat molt.

5. LA CARA I LA CREU. Neto. Per l’error que ha comès i perquè des de llavors se l’ha vist insegur i nerviós. DeJong. Així com altres dies he estat crític amb ell a la segona part ha donat sensació de gran seguretat i ha donat millor sortida a la pilota. 

6. EL RIVAL. Juguen un 4-1-4-1. Molt d’ordre defensiu en aquest equip muntat per Machín. Acaben filant una teranyina defensiva només franquejable pels laterals. Pacheco és un porteràs, per cert. Saben sortir ràpid i pressionar de manera conjuntada. Els hi falta definició al davant que pugui aportar la diferència.

7. LA MOVIOLA. Hernàndez Hernàndez. De nou ens han birlat un penal a favor en una empenta a DeJong que no han volgut veure. En la resta correcte, en l’anul•lació dels dos gols al Barça i en l’expulsió d’ells.

8. LA VEU DEL SOCI. Decebedor. Potser ara ja poden avisar un exorcista perquè faci un conjur per desfer aquesta mena de malefici en el que estem ficats. De totes maneres tinc clar que la pilota tornarà a entrar tard o d’hora. El que és vergonyós es veure el Koeman estigui ajagut a la banqueta sense transmetre res més que apatia i resignació. Veure Machín esperonant els seus jugadors des de la banda els hi ha fet encara ser més forts. Molt de Wembley però noi de caràcter res de res! I un altra pega amb l’holandès; per què no dóna alguna oportunitat més a Riqui Puig? En partits així la seva visió i passi podrien ajudar a desllorigar. Una pena més! La lliga jo a hores d’ara ja la dono per perduda. Cal construir i consolidar abans!

Cap comentari: