APARTATS

24 de nov. 2020

CRÒNIQUES FURBOLERES. DINAMO 0 -BARÇA 4


 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Xampions. Lligueta

-ALINEACIÓ. Porteria: Ter. Defensa: Dest, Òscar, Lenglet i Junior. Doble Pivot: Aleña i Pianic. Mitges puntes: Pedri, Coutinho, Trincao. Davantera: Braithwaite.

-MARCADOR: DINAMO 0 - BARÇA 4 (Dest, Braith 2 i Griezmann).


2. EL TITULAR: ‘Bany de joventut’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Han debutat un seguit de jugadors amb el Barça i a la Xampions: Riki, Matteus i De la fuente.

4. LES CLAUS. A la primera part ha costat una mica més potser degut a la novetat de l’equip, a la falta d’experiència dels jugadors i al fet de no coneixe’s massa. A la segona, més tranquils, esperonats pel resultat i Koeman han posat una marxa més i fruit de la combinació en curt constant, el bon toc i a les arribades per banda sobretot de Dest hem obert el marcador. Hem fet moltes passades correctes i hem augmentat la precisió de les mateixes fregant el 90%. Hem aguantat pressionant-los ben amunt per provocar-los imprecisions.

5. LA CARA I LA CREU. Dest. M’ha agradat com ha pujat la banda i l’atreviment a l’àrea. Li falten minuts. Lenglet. Tot i ser dels pocs titulars se la vist perdent la posició i essent superat pels rivals. No és cap garantia!

6. EL RIVAL. Avui malament. Així com al Camp Nou ens va plantar cara, avui no han tingut mai opcions de vèncer-nos i classificar-se. De fet amb un 30% de possessió poca cosa es pot fer si es volen generar ocasions. Amb el primer gol nostre s’han ensorrat definitivament i han donat el partit per perdut. 

7. LA MOVIOLA. Matej Jug. Impecable! Ràpid en les decisions i les comprovacions i amb 100% dels encerts. Amb aquell punt d’autoritat amb la que ningú el discuteix. 

8. LA VEU DEL SOCI. Classificació al sarró 4 partits i 4 victòries. Això és el que s’ha d’exigir al nostre equip. La sensació que tinc és que Koeman manté jugadors a l’equip perquè no en té d’altres i avui s’ha demostrat que posar cames més joves implica un major dinamisme. També s’ha demostrat amb escreix que Messi ja no és imprescindible. Hem de procurar anar renovant un equip que ja ha tocat massa fons. A veure si Koeman se n’adona. Gran decisió fer debutar tots aquests joves. A veure si som capaços de trobar aquí el que ens manca i a fora fitxar la diferència.