APARTATS

22 de nov. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. ATLÉTICO 1 - BARÇA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. 8ena jornada.

-ALINEACIÓ. Porteria: Ter. Defensa: Roberto, Piqué, Lenglet i Alba. Doble Pivot: DeJong i Pianic. Mitges puntes: Dembelé, Messi i Pedri.  Davantera: Griezmann.

-MARCADOR: ATLÉTICO DE MADRID 1 - BARÇA 0.



2. EL TITULAR: Ensorrats en el fang!

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Es trenca la ratxa de 10 anys seguits sense perdre a camp dels ‘colchoneros’.

4. LES CLAUS. Segueix sense sortir-nos res. Encaixem gols i som incapaços de marcar. Per a més inri cometem errades personals que ens costen molt cares. Massa pèrdues de pilota i a estones aquella sensació que ens estan passant per sobre i som incapaços de reaccionar. A vegades es veu l’equip desendollat, com navegant a mercè de la major força i pressió del rival. Hi ha una alarmant falta de lideratge damunt i fora del camp. En aquests partits grans cagades com la de Ter et penalitzen massa. En un mateix partit ha estat capaç de lo millor i lo pitjor.

5. LA CARA I LA CREU. Dembelé. El jugador més en forma del  Barça. Messi. El pitjor. Desaparegut com en molts altres partits grans, darrerament.

6. EL RIVAL. Li he vist un aire una mica diferent. Volen tenir més la pilota i jugar a futbol. Defensen molt bé i són contundents quan cal. Segueixen imbatuts i són un ferm candidat per guanyar la lliga. Cada vegada més a prop dels cànons d’equip de moda a Europa. No encaixen i acaben guanyant encara que sigui per la mínima.

7. LA MOVIOLA. Munuera Montero. Bon arbitratge.

8. LA VEU DEL SOCI. Lamentable que les vaques sagrades no donin la cara després del partit i facin sortir el pobre Pedri a tocar el violí. Una vegada més les seleccions ens porten mala sort (excuses talment). Partit de selecció derrota assegurada i lesions. Sigui com sigui han caigut Piqué i Roberto, a part de la lesió de Busi. Tenim mala peça al teler. Els de Simeone ens treuen 9 punts en 8 partits jugats. Estem fent bons als grans desastres dels darrers temps com Valverde. Ens està molt adaptar-nos al sistema de Koeman i tampoc és que en els moments bons veiem un gran futbol. Caldrà tenir molta paciència i almenys concedir-li allò dels dos anys i que pugui afegir les peces que ell creu en l’equip. A hores d’ara suposo que molts culers com jo veuen una altra temporada en blanc.