APARTATS

4 de nov. 2020

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 2 - DINAMO 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Xampions. Jornada 3.

-ALINEACIÓ. 4-2-3-1. Porteria: Ter Stegen. Defensa: Dest, Piqué, DeJong i Alba. Doble pivot: Pianic i Busi. Mig: Pedri, Messi, Ansu. Davantera: Griezmann.

-MARCADOR: BARÇA 2 (Messi i Piqué) – DINAMO 1.



2. EL TITULAR: ‘Tres punts; cap millora’!

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Messi; 4 gols en aquesta temporada i els 4 de penal.

4. LES CLAUS. Hem jugat 20 minuts en tot el partit. El temps suficient per fer dos gols i crear una incertesa innecessària al culer. No n’aprenem. Invent del tebeo amb DeJong de central davant d’un equip de Xampions; un suïcidi! Un doble pivot que tota l’estona ha anat a remolc, fins als darrers minuts, on l’entrada d’Aleña ha ajudat a reforçar el mig amb un tercer jugador. En defensa no hem estat bé. Els laterals s’han vist superats en tot moment i no han rebut l’ajuda adequada dels de davant. En defensa hem estat un equip trencat. En atac hem tornat a fallar massa. Hem creat fins a 22 ocasions i hem millorat en precisió, tot i que seguim negats davant de porteria. 

5. LA CARA I LA CREU. Ter Stegen. Ha tornat i ha fet fins a 6 parades de mèrit, salvant l’equip. Pianic. No ha tingut el punt de calma que hauria de tenir un jugador de la seva talla. 

6. EL RIVAL. Amb un gran entrenador Lucescu juguen amb un 4-5-1. No renuncien a la pilota i arriben bé a dalt, aprofitant la feblesa rival. El porter tercer Mescheret ha demostrat ser d’un altre planeta; fins a 11 parades ha fet, tres d’elles brutals i salvadores. Amb major precisió a dalt serien més temibles.

7. LA MOVIOLA. Michael Oliver. Ha pres bones decisions tot i que el partit ha estat netíssim. El Dinamo només ha fet 4 faltes. Ha anul•lat un gol a ells perquè la pilota havia sortit per fora. No hem vist cap repetició clara, la veritat!

8. LA VEU DEL SOCI. Desesperant! L’equip està desmotivat i trencat des del minut zero. Tenim un mancança alarmant de centrals que fa que haguem de fer invents. Encaixem gols a cada partit i ens arriben fàcil. Koeman, de moment, no s’ho està creient i per quan el veus està desmotivat a la banqueta. Estan començant a fer bo a Valverdre. Amb ell eren detalls. Amb Koeman és sistemàtic. Malgrat tot 3 punts al sac!