APARTATS

15 de març 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 4 - HUESCA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 27.

-ALINEACIÓ. 3-5-2 Porteria: Ter. Defensa: Mingueza, DeJong i Lenglet. Mig camp; dos carrilers amb Dest i Alba i tres al mig amb Busi, Pedri i Griezmann. Lliure Messi i davant Dembelé.

-MARCADOR: BARÇA 4 (Messi 2, Griezmann i Mingueza) – HUESCA 1.



2. EL TITULAR: ‘A 4 punts de l’Atlético’!

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. 767 partits de Leo Messi amb el Barça celebrat amb el seu 130 doblet de gols en un partit. I 661 gols. Quasi a gol per partit! 

4. LES CLAUS. El xut de fora de l’àrea sense cap mena de dubte ha marcat el partit. Tres gols així han estat. Al Barça avui li ha costat molt ficar-se en el partit. A la que ha premut una mica l’accelerador i ha trenat bones jugades ha creat perill avui amb gran efectivitat. Dels 5 xuts fets a porta 4 gols. Molt semblant a París, tot i i que allà no van entrar. Amb el tercer gol a la segona part el Barça s’ha desendollat i ha deixat passat els minuts amb un descontrol i una manca d’intensitat normal a aquestes alçades de la temporada.

5. LA CARA I LA CREU. Nefast partit de Dembelé. Ara que juga i no es lesiona no enganxa dos partits bons. No ha tingut espais per córrer. La cara només pot ser per Messi, el millor del món. Suma dos gols més i se situa amb 21 al capdavant del Pichichi de la Lliga espanyola.

6. EL RIVAL. De la mà de Pacheta ha trobat un cert equilibri. Si juga així se salvarà. M’ha encantat veure’ls en tot moment jugant de tu a tu al Barça xutant-ne una menys que nosaltres. Potser mereixien algun gol més i tot. Gran treball defensiu, bones transicions a mig del i camp, bones arribades per banda i remats interessant de Mir. Bona condició física i canvis encertats per donar frescor. Els hi ha faltat el segon. Si el fan hauríem patit. Tenien molt clar que havien d’atacar per banda llarga i amb transicions fent pujar jugadors del mig. Tenen bons ‘piloteros’ i una condició física encomiable. 

7. LA MOVIOLA. Cordero Vega. Penós. Ens han tornat a xiular un penal dubtós en contra. Lamentable decisió, primer perquè no era i segon perquè havia d’haver xiulat el final de la primera part abans. Ham fet 13 faltes algunes d’elles dures i només han vist dues grogues.

8. LA VEU DEL SOCI. Paraules pel gran Messi. En reconeixement a que és una llegenda viva. 

Hi ha lliga. Ens posem a 4 dels ‘colchoneros’ i a dos del Madrid i hem de jugar contra ells. Com a mínim amb opcions de lluita en aquesta boja lliga. Avui però partit molt fluixet. Em quedo amb els golarros i els punts.

Comencem malament amb la nova junta. Ja abans de començar ho ha deixat el que havia de ser d’economia, Jaume Giró. No se n’ha fet uns bona gestió. Esperem que només sigui una anècdota i per fi es posi ordre al club.