APARTATS

8 de maig 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 0 - ATLÉTICO 0

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 35.

-ALINEACIÓ. 3-5-1-1. Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Lenglet, Dest, Busi, Pedri, DeJong, Alba, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: BARÇA 0 – ATLÉTICO 0.


2. EL TITULAR: ‘Koeman regala la lliga al Madrid’

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Des de 2006 que l’Atlético no guanya el Barça al Camp Nou.

4. LES CLAUS. Bàsicament la falta d’ambició. Només hem estat en mans de la inspiració de Messi i clar no podem deure tot a Leo sempre. Lamentable que fins el minut 74 no hagi introduït Dembéle al camp. Era un dia clau per posar un davanter centre que fixes (dels actuals Braith) i dos extrems per obrir el camp. Quan ells havien creat 4 ocasions clares, nosaltres encara no havíem xutat. Hem caigut en la seva teranyina i poc els hem inquietat. En tot moment ens han tingut com ells ens han volgut tenir. La lesió de Busi ens ha destarotat i hem passat una mals minuts. A la segona part cap novetat massa aclaridora! No hem merescut la victòria vaja!

5. LA CARA I LA CREU. La cara li dono a Messi, amb el poc que ha jugat Dembele, els únics que han aportat desequilibri. La creu li dono a Pedri. Duu diversos partits mort i desaparegut. Sembla cansat i potser superat!

6. EL RIVAL. Lo que fan ho saben fer molt bé. Són un equip molt competitiu, en el sentit que saben molt bé al que juguen. Tancar-se molt bé al darrere, sense deixar pràcticament espais i de les poques que tenen ‘enxufar-les’. No fan cap cosa més extraordinària més enllà d’això. Solen ser regulars i un equip molt seriós. Avui han merescut més que un empat a zero. Han sortit com a líders i han defensat el lideratge -et pot agradar més o menys- amb les seves armes. 

7. LA MOVIOLA. Mateu Lahoz. Avui partidàs.

8. LA VEU DEL SOCI. Molt emprenyat amb Koeman. Avui s’ha comportat de nou com un ‘segundon’ i no com un primera espasa com és el Barça. De nou el seu mentor holandès es deu haver remogut al cel (Cruiyff). Ha fet un plantejament d’equip de segona a l’espera dels darrers deu minut quan ja estàvem morts. Si Laporta encara és a temps de prescindir d’ell, que ho faci. Aquesta falta d’ambició ens ha fet perdre una lliga enguany que segur que amb un de la mentalitat guanyadora hauríem guanyat. 

Per cert; lamentable l’horari!