1. LES DADES DEL PARTIT.

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 37.

-ALINEACIÓ. 3-5-1-1. Ter Stegen, Araujo, Piqué, Lenglet, Dembelé, Busi, Pedri, Ilaix, Alba, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: BARÇA 1 (Messi) – CELTA 2.

2. EL TITULAR: ‘El Barça és el primer equip en guanyar la Copa d’Europa en futbol masculí i femení!’

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Dels 10 darrers partits: 6 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Per contrast, 30 gols de Leo Messi.

4. LES CLAUS.  La sensació és que globalment s’ha fet una primera part acceptable (amb bons 20 minuts). Necessitem però fer un munt d’ocasions per fer un gol. Koeman ha plantejat el mateix sistema, amb un Araújo que semblava no estar al 100% i Dembelé de lateral. L’equip s’ha anat apagant a mesura que Messi se sumia en l’apatia. A partir de llavors desordre, caos i descontrol creixent que han acabat amb la desconnexió final i un Barça sense ànima, llençant per la borda les poques oportunitats que tenien els culers. Una alarmant falta de lideratge damunt i fora del camp.

5. LA CARA I LA CREU. La cara pot ser per Ilaix, per l’atreviment i la creu per Lenglet. Quina temporada nano!

6. EL RIVAL. Sense cap pressió ha esperat ben posicionat damunt del camp aguantant la sortida fulgurant del Barça. Moltes ocasions però un sol gol els hi han donat possibilitats. 10 minuts després ens han empatat. Llavors l’equip ha anat a més i s’ha aprofitat molt bé del desordre i la falta de lideratge dels culers. Han insistit i han aconseguit el segon gol com a premi i la victòria.

7. LA MOVIOLA. De Burgos Bengoechea. Ha expulsat justament a Lenglet. Per la resta intranscendent.

8. LA VEU DEL SOCI. Decebuts amb els homes, es per celebrar el títol de la Copa d’Europa de les noies. El partit ha estat una exhibició. 0-4 contra el Chelsea. Així que moltíssimes felicitats!

Pel que fa a l’equip d’homes tenim molta feina a fer! Això no pot continuar així!