APARTATS

12 de maig 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. LLEVANT 3 - BARÇA 3

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 36.

-ALINEACIÓ. 3-5-2. Ter Stegen, Araujo, Piqué, Lenglet, Dembelé, Busi, Pedri, DeJong, Alba, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: LLEVANT 3 - BARÇA (Messi, Pedri i Dembelé).


2. EL TITULAR: intolerable! 

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. ‘5 de 12 punts’. Així no es guanya la lliga!

4. LES CLAUS. S’han ajuntat diversos factors. Primer de tot hem donat la cara i ens hem posat zero a dos. Una primera part prou digna. A la segona part ens hem destarotat. Primer amb el canvi d’Araujo per Roberto. Després per la baixada de braços de l’equip i l’aculament peogressiu del mateix. Posteriorment, perdent pilotes absurdes, sense control. Ens han empatat a dos, tornant a encaixar gols de manera molt fàcil. Els jugadors han fallat però Koeman tampoc no ha aportat res de res, al contrari; treu al millor de davant Dembelé i Griezmann, quan havia d’haver canviat a Pedri que s’arrossegava pel camp. Avui Busquets no hauria d’haver jugat però clar com pots confiar en jugadors que t’has carregat des de fa molt de temps com Pianic o Riqui?

5. LA CARA I LA CREU. La cara per Dembelé. Ha aportat un punt de velocitat i desequilibri per la dreta. La creu per Roberto. Prou! Ha desgavellat la defensa i el mig del camp.

6. EL RIVAL. Ha sabut aprofitar les oportunitats que ha tingut. Ben posat al darrere ha sortit bé amb la pilota ràpid, obrint les bandes i pressionant-nos. Ens han forçat a perdre pilotes, que ells han recuperat, i han creat molta sensació de perill i ens han fet tres gols. Hi han anat i han empatat justament. El seu entrenador ha plantejat un partit de desgast a la primera part per posar tota la carn a la graella a la segona, amb 5 canvis i li ha sortit bé. Quasi mig equip canviat per afrontar la remuntada. Han sabut superar-nos a mig camp i han aprofitat les nostres pujades per banda per colar-hi els seus extrems per fer centrades rematades letalment. Un altre entrenador que passa la mà per la cara Koeman: Paco López. Un equip que em té el cor robat!

7. LA MOVIOLA. Munuera Montero. Li ha tret una tarja injusta a Dejong. Per la resta bé!

8. LA VEU DEL SOCI. Decepció total! Ni he celebrat el tercer gol ja que ja he notat que la dinàmica era irrecuperable. Avui s’han constatat moltes coses (que ja venen apuntant de fa dies). No hi ha sistema vàlid si els jugadors no ho duen a terme a la perfecció. L’edat i el cansament passen factura. No hi ha un lideratge damunt dels camp i molts jugadors són dèbils mentalment. Koeman i els seus tampoc saben corregir els errors que es cometen en el camp, que també s’ha de dir que són culpa només dels propis jugadors. En aquest sentit avui Busi o Messi tela. Si les golejades a Europa dels darrers temps han estat humiliants, aquest final de lliga potser encara ho serà més i ja que és una agonia que s’eternitza. Final de cicle! Cal saba nova!