APARTATS

22 de maig 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. EIBAR 0 - BARÇA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: lliga. Jornada 38

-ALINEACIÓ. 3-4-3. Neto, Mingueza, DeJong, Araujo, Zirpo, Ilaix, Busi i Dest. Trincao, Griezmann i Dembelé.

-MARCADOR: EIBAR 0 - BARÇA 1 (Griezmann).



2. EL TITULAR: ‘Tercers en la lliga’.

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Messi queda com a Pichichi amb 30 gols.

4. LES CLAUS. Partit de costellada sense cap pressió que ha servit per corroborar la inutilitat de molts dels jugadors que tenim a l’actual plantilla. Hem creat tres ocasions i hem fet un gol (un nou golàs de Griezmann) movent-nos en uns números de possessió, passades i precisió semblants als de sempre. Tanquem la temporada també corroborant la manca de confiança de Koeman en un jugador com Riqui i amb deliri de fer jugar Dejong de central per treure la pilota des de darrere.

5. LA CARA I LA CREU. Em quedo amb lo poc vistós que hi ha hagut: el golàs de Griezmann. La creu li dono a Zirpo. Inservible per al Barça.

6. EL RIVAL. Ha sortit sense massa exigència però amb el llistó ben alt de la mà de Mendilibar. La veritat és que han merescut molt més i és que han creat fins a 17 ocasions. D’aquells equips amb reminiscència del nord que juguen en un petit i estret i t’exigeixen amb una pressió ben amunt. 

7. LA MOVIOLA. J.Latre. Hauria d’haver expulsat Zirpo per doble amonestació. 

8. LA VEU DEL SOCI. S’acaba la lliga amb l’Atlético de Madrid proclamant-se justament campió la darrera jornada. Una lliga que li ha donat Luís Suàrez en els dos darrers partits marcant. Un jugador que vam descartar l’any passat al Barça. Una lliga que se l’ha endut el més regular. La veritat és que per la culerada és balsàmica aquesta victòria ja que no permet que el Madrid la guanyi i es quedi en blanc aquesta temporada.


Això no treu la vergonya que sentim els culers per haver llençat per la borda aquesta lliga el dia del Granada. Imperdonable! I ara Laporta a complir la teva paraula i a fer neteja!