APARTATS

20 de set. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. BARÇA 1 - GRANADA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 5.

BARÇA 1 (Araujo) – GRANADA 1.


2. EL TITULAR: ‘L’ímpetu ens dóna 1 punt’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

M’HA AGRADAT.

-L’ímpetu de l’equip!

-Hem tingut la pilota -com sempre- però ens ha costat rematar molt (només 6 xuts a porta).

-Hem buscat la banda, sobretot la dreta, tot i que amb remats que no han fructificat.


NO M’HA AGRADAT.

-Ens fan el mateix gol de la temporada passada. Pilota al segon pal mal defensada, defenses superats i DeJong mirant-s’ho.

-El desordre final. Posar gent a dalt només crea confusió. Crec que tenim altres armes per no acabar així. Riki i Gavi només podien centrar pilotes.

-Nou error de plantejament de Koeman. Avui estic segur que podíem haver jugat amb tres defenses atenent el seu davanter de 36 anys (Molina).

-Errades davant de porteria imperdonables per jugadors d’elit com Luck de Jong o Araujo.

RIVAL.

-Mesquí i miserable de la mà de l’ex seleccionador Robert Moreno, però que tenen clar al que juguen: viure de lo mínim en atac que poden fer i perdre tot el temps possible amb un bloc defensiu juntet i ben enrere.

-Ordre defensiu ben treballat i a buscar pescar el poc que tindran. Avui han empatat del tot injustament.

-Els canvis els hi han donat major solidesa encara.

-Bon partit del porter Maximano, tot i les pèrdues fastigoses de temps.

-Em quedo amb el seu jugador Monchu.

4. LA CARA I LA CREU. 

Bon partit de Dest. Almenys ha buscat la profunditat per dreta i esquerra. En canvi, mal partit de DeJong. Quins mals començaments de temporada que té!

5. LA MOVIOLA. Jaime Latre. Penós. Ha deixat perdre tot el temps possible i això ha afavorit clarament el rival que no volia jugar a futbol. Al 85 ha tret tarja al porter per perdre temps. En el descompte ha estat molt injust ja que haurien d’haver estat més minuts.

6. PER RECORDAR. El debut com a titular -tot i que s’ha lesionat- de Balde, amb 17 anyets. No hem trobat a faltar en res Alba. 

7. LA VEU DEL SOCI. Si la setmana passada creia que Koeman no es menjaria els torrons, aquesta dic que potser no arriba ni a la castanyada. Tornem a jugar contra el Granada i ens deixem fer el mateix mal. Que no treballen els partits? Lo d’avui, això de treure Piqué de davanter i tot plegat ha estat un desordre digne d’equip de segona.  Ens falta ordre i tenir clar a que volem jugar i anar a per això passi el que passi. Avui entenc que era un partit per jugar amb tres al darrere, vist que ells només tenien un davanter. Decebedor Koeman! Una cosa li valoro si; que posi Balde i Demir o Gavi i no s’arronsi per la resta és pèssim!