APARTATS

29 de set. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. BENFICA 3 - BARÇA 0

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Xampions. Lligueta

BENFICA 3 - BARÇA 0.


2. EL TITULAR: ‘L’ombra negra de Lisboa enterra el Barça i Koeman’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

M’HA AGRADAT.

-Malgrat el gol no hem perdut la cara al partit a la primera part.

-La pressió ben amunt. Els hem obligat a tenir males sortides.

-El canvi als 30 minuts de Piqué. Irresponsable! Quasi que l’expulsen. Tot i que això ha implicat retrassar DeJong a la posició de central constructiu i això ens ha mermat el mig del camp.

NO M’HA AGRADAT.

-Despropòsits en els gols. L’Èric no entra al jugador rival, el deix entrar a l’àrea, xuta i marca. 

-Mal partit de Ter Stegen. Falla en el gol i fa una sortida perduda a mig del camp.

-No hem xutat a porta en tot el partit. Que algú em digui que aporta Luuk deJong.

-No hem tingut gens de profunditat. Roberto ha tornat a fer un partit per oblidar, quan Mingueza venia de fer un bon partit. Dest ho ha intentat però avui no ha sigut profund.

-A la mitja part calia retocar les peces per afrontar millor la segona part. Koeman no ha mogut fitxa i després ha pretès que els joves arreglessin el partit. 

-Hem encaixat de nou un gol massa aviat.

RIVAL.

-La primera que han tingut l’han fotut a dins. Després s’han vist superats pel Barça per la pressió en molts trams de la primera part.

-A la segona part han sabut llegir bé entre les nostres línies i han aprofitat les ocasions que han tingut combinant i rematant a plaer quasi.

-Han mantingut les ganes i el coratge durant tot el partit i al final el resultat és just.

-Bon contraatac. Surten ràpids per banda i desborden. 

-Solen acumular 4 efectius al davant que fan molt de mal. Dos per la banda i dos pel mig.

-Són millors en forma física i en ganes.

-Vull anomenar Grimaldo, un lateral esquerra que podria ser jugador del Barça avui i titular vist lo vist

4. LA CARA I LA CREU. 

La creu per Piqué. No ha estat en cap moment en el partit! La cara és per... (dubtes) potser DeJong perquè de central o al mig ha donat la cara intentant moure la pilota.

5. LA MOVIOLA. Orsato. Ens tornen a birlar un penal a Depay claríssim a la primera part. L’expulsió de l’Èric és massa rigorosa! En la resta encert!

6. PER RECORDAR. 100 partits de DeJong, un jugador que no ha acabat d’esclatar en tot aquest temps. Necessita fer un pas endavant.

7. LA VEU DEL SOCI. Decebedor. Koeman no pot ser més l’entrenador del Barça. Quan una cosa va bé no la toquis. Doncs no! Jugadors diferents a cada partit, retocs de  sistema i jugadors fora de la seva posició. Si et va funcionar un onze -exceptuant el Luuk- posa l’Ansu i mantingués l’estructura. Doncs no! De nou l’entrenador rival el Jorge Jesús en ha passat la mà per la cara fent de les nostres debilitats les seves virtuts. Per cert; el canvi de Mingueza lamentable al 90. Prou! Fa molta ràbia sentir Busquets al final dient que han tingut moltes ocasions; si no han xutat porta per favor!