APARTATS

18 de febr. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 1 - NÀPOLS 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Europa League. Setzens de final

BARÇA 1 (Torres) – NÀPOLS 1.



2. EL TITULAR: ‘Pólvora mullada!

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-En termes generals el Barça va anar de menys a més en el joc, acabant per anul•lar el rival. 21 ocasions fetes i 5 xuts a porta amb un bon joc de pressió que no es veieren però reflectits en el marcador. I és que una vegada més es van fallar gols impensables.  Partit que en condicions normals podia acabar en golejada i que acaba en un injust empat. 

RIVAL.

-Gran ordre defensiu i gran disciplina d’equip que el fan ser el menys golejat de la lliga italiana (tot sigui dit una lliga crec que vinguda a menys amb els anys). A dalt ho confien tot en un jugador que rapidíssim i imparable com és Oshimen. Ell sol va fer anar de corcoll la nostra defensa amb gambades des de mig del camp, salvant el fora de joc. Quan el van canviar es van acabar quasi bé les opcions ofensives de l’equip, que va optar per tancar-se a ‘amarrar’ el resultat.

4. LA CARA I LA CREU. La cara li dono a Ferran Torres ahir, pels bons moviments que fa fer i les ocasions de les que va participar. Li falta el gol. Ahir no em va que no estava a l’alçada Nico.

5. LA MOVIOLA. Qant ! Encert del Var en el penal!

6. PER RECORDAR. Curiós que ahir hi hagués dos jugadors de Palacios damunt del camp: Gavi i Fabian. Joves i amb talent!

7. LA VEU DEL SOCI. La gent la xiular Dembelé d’entrada perquè sàpiga de l’emprenyamenta de l’afició. Després li va anar donant suport i és que és segur un dels jugadors més desequilibrants del món i el tenim a casa. Aprofitem-lo!