APARTATS

27 de febr. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES. BARÇA 4 - BILBAO 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 26.

BARÇA 4 (Auba, Dembelé, Luuk i Depay) – BILBAO 0.



2. EL TITULAR: ‘El mosquit ‘pica’ el Bilbao’

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Ha costat molt superar l’ordre del Bilbao. Ha estat a pilota aturada -de córner- després d’un gran remat de Piqué que Auba la caçat i l’ha ficat dins. Hem estat constants i hem tingut paciència i encara que poques les ocasions han arribat. De fet ha estat una mena d’atac i gol constant dels culers. Adama ha estat el gran baluard de creació per la banda dreta. En defensa, hem estat molt bé aturant els possibles contraatacs bilbaïns. 

-A la segona part, els canvis han anat com una seda. Fins llavors conformisme i avorriment. Ha entrat Dembélé entre ‘pitos’ i cada vegada més aplaudiments i ha trastocat el partit amb un gol i dues assistències de gol. 4 gols que ens venen com una seda en la bona línia que estem seguint. Seguim tenint uns bons percentatges d’eficàcia. De 7 xuts a porta 4 gols. I el més important: no hem encaixat!

RIVAL.

-Tot i les baixes han sabut -amb molt ordre- plantar cara al Barça. De fet no ens han concedit gaires ocasions. Han fet molt bé les ajudes per banda i ha costat molt crear perill; només dos xuts a porta. Han pretès sortir amb rapidesa en atac però els hi ha faltat la velocitat habitual dels Williams. Quan els han volgut posar ja ha estat massa tard i han estat intranscendents. Marcelino ha considerat més important el partit de copa del dimecres que del partit d’avui! També he de reconèixer que el resultat ha estat massa gran pels mèrits fets.

4. LA CARA I LA CREU. La cara li dono a Pedri pel partidàs que ha fet en tots els sentits. És i serà el nou líder a mig camp. Fa coses dignes de crack. La creu avui potser per Alves. Ha estat ‘fallon’!

5. LA MOVIOLA. Cuadra Fernàndez. Hauria d’haver expulsat Piqué per agafar Williams.

6. PER RECORDAR. Desè partit sense perdre del Barça. Avui ha tornat Depay i amb gol. Sisè gol de Luuk Dejong, impressionant. I quart d’Auba i segon de Dembelé.

7. LA VEU DEL SOCI. Hi ha ilu al Barça de nou! La gent confia en aquest equip. Més que en l’equip en l’entrenador, pur adn Barça. Quin canvi noi! Hem passat del ‘es lo que hay’ de Koeman al ‘hi ha equip’ de Xavi (salvant els fitxatges fets, oco). Són les formes, l’optimisme, la implicació... són altes maneres! 

Evidentment, amb veu ben alta: NO A LA GUERRA!