APARTATS

26 de febr. 2009

LES ENGRUNES DEL PASSAT

1 2

3 4

5 6
7
8

1 Estiu 1992. A Porrera davant del Bar de la plaça amb els meus amics: els gossos.
2 A Moscou 1992. Estem al patí d'un palau de la capital moscovita.
3 A la Foia, Cabacés 1991. Vam fer una acampada amb tendes aquella setmana santa. Van ser 4 dies xulíssims amb el Tejero, El Xavi de les Borges i naltros.
4 A Caldes d'Estrach 1991. Van conèixer unes noies a la Trobada internacional de Matadepera de Gegants i ens van convidar a la festa major del seu poble. Dos records inesborrables: la festa de l'escuma i el bany a les termes, el concert d'Umpapah per naltros sols i la dormida a la sorra de la platja.
5 Sopant a Cartagena, 1994. Hi va haver uns anys que anàvem per setmana santa a La Manga. Les processons al sud d'Espanya són espectaculars. També destaco les festes que ens fotiem a la zona del Zoco a la Mamga. Tot plegat coincidia amb els moments millors del grup.
6 Carnaval 1997. Aquestes disfresses de mexicans les vam amortitzar llargament durant diversos carnavals. Aquesta foto està feta a la perruqueria de ma mare al carrer Galanes, on s'anavem a vestir.
7 Segon Cap d'any a Porrera amb la colla de Reus. Vam sopar a Cals Macip i després van anar de festa al Casal. Va estar molt bé. Un dels caps d'anys més gèlids de la història.
8 Despedida del Javi Borrell. Vam fer-la a Barcelona al Baja Beach.