APARTATS

19 d’abr. 2010

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Español 0 - Barça 0

Les imatges del partit _______________________________________


La crònica del partit _____________________________________
Acabarem ràpid avui. Un centre-xut a la primera part de Pedrito que rebota i va anar al travesser i a la segona part un xut de Messi que s'en va anar per poc. El RCDEspañol de Barcelona va fer un remat claríssim que va anar al pal després d'una enorme intervenció d'en Valdés. Al quart d'hora de la segona part Alves fou expulsat per doble groga.
Es va veure un Español súper motivat i un Barça que tot i tenir la pilota no va trobar la manera d'arribar a la porteria amb claredat.
L'àrbitre va ser molt permissiu amb el joc brut dels pericos.




El millor del partit: Valdés.
El pitjor del partit: Guardiola i els seus plantejaments ridículs.

La crítica ________________________________________
Aquest és el RCDEspañol de Barcelona. Un equip ben estructurat només quan juga contra el Barça. Després de molt temps sumit en la medriocritat salva les temporades salvant-se a última hora i fent la guitza al Barça. Pochetino, que jugant era un jugador subterrani, tenia clar com para el Barça. I si a més comptes amb la complicitat de l'àrbitre encara més. Les coses ja es van torçar quan el Comitè permet jugar Kameni -a part d'Albiol-. Els primers minuts van estar marcats per entrades duríssimes sobre els jugadors culés i què va fer el refree: res!
El plantejament que van fer els tècnics del Barça és d'equip segundon. Com podem sortir amb Max d'extrem, tenint a la banqueta en Titi o en Bojan o en Ibra? No em va agradar la tàctica del Pep. Quan a la segona part vam tornar a fer les coses amb coherència -i amb 10- vam acorralar aquest equip miserable que és l'Espanyol. Sempre havia tingut simpaties per ells però ja fa un temps que foten fàstic, per tant a segona home!
Per postres el Madrid ha fet la seva feina i ha guanyat justament a un altre equip que quan va al Bernabeu es "caga". Aquest equip no pot donar la talla a Europa.
Per tant ens trobem a 1 punt del Madrid més l'àverage i hem de jugar contra el Vil'la Real i el Sevilla. Jo no les tinc totes. No podem punxar més! Ànims! Iblama