APARTATS

29 d’abr. 2010

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

BONA NIT I TAPA'T!
LLIGA DE CAMPIONS
Anada Inter 3 - Barça 1/ Tornada Barça 1 - Inter 0
El partit d'anada va ser nefast! Ens vam avançar en el marcador i no vam saber jugar una eliminatòria de 180 minuts. Semblava que perdíem el pollí per arribar a la porteria contrària per fer un gol. I mira; ells ens en va fotre tres. Aquí va ser la clau! Calia doncs una remuntada. La gent es va mobilitzar per recolzar l'equip amb una campanya més digna d'equips que van de blanc i que anuncien cases d'apostes. El Barça ha sortit al camp i ha fet dues coses bé: no perdre pilotes i defensar-se correctament; la resta ha sigut un nyap. I és que pràcticament no hem xutat a porta. Queda clar que els "mourinyets" sabien què havien de venir a fer a Barcelona; i ho han fet a la perfecció. Han obligat al Barça a caure al mig. Què els ha calgut a ells? recular, reforçar les bandes amb Eto'o i Milito i acumular gent al mig. I ens hem entontolligat en aquesta teranyina interista fins al final. En 180 minuts no hem sabut trobar una solució per arribar a la porteria rival. De manera que l'Inter cada vegada estava més posat damunt del camp i més fort se sentia.
Hem acudit al naufragi final de l'Ibra, al relantiment de Keita que per passar la pilota ha de tocar-la tres quatre vegades. Hem vist com Messi ni es bellugava deambulant com un ànima en pena al centre de l'àrea. En Pep s'ha entestat a ajuntar-lo amb Ibra. Un fracàs! No s'entenen de cap manera. Una vegada més hem vist com el "Gran" Pedro recordava al pitjor Ludovic Giuli. Si hagués estat el francés segur que el xiulen. Hem tornat a veure com ha costat reaccionar al nostre míster. Amb l'expulsió havia d'haver fet canvis abans de la mitja part. Ha aportat més Bojan en poc temps que Ibra en les dos partits. I per què no ha posat Henry? L'altre dia va fer un bon partit. Si voliem desbordar ell era una bona alternativa. El canvi de Jeffren ha permès que Pedro anés a la seva banda natural. S'ha fet massa tard tot plegat!
Jo ja fa dies que dic que estàvem massa obsessionats amb el Bernabeu. Ens ha passat factura! De totes maneres no passa massa cosa tampoc. Si comptem l'any 2010 portem 3 títols i encara en podem guanyar un quart. Ara tampoc cal que en tornem bojos. Hem d'anar a per la Lliga fins al final. De totes maneres crec que el Cos Tècnic ha de reflexionar. Els hi ha de quedar clar que necessitem una plantilla més llarga i que els de davant han de ser decisius. Si davant no es marca la diferència estem morts. I ara per ara si hem de dependre d'Ibra, Jeffren o Pedro anem malament.
A Madrid diuen que la gent s'ha reunit al voltant de la Cibeles. Molt bé! Jo no surto a pitar quan el Mandril perd; això és d'inferior. Me n'alegro quan el Barça guanya i ho celebro. Però mai he pitat ni he tirat coets quan perd un rival. A Reus s'han sentit coets i pitos al centre. Allà ells amb la seva pena! Hem demostat darrerament que els hi hem fotut un bany. En un any els hi hem fotut 8 gols i estem a les portes de guanyar la Liga. Consoleu-vos ninots!
Res culés! A aixecar l'ànim i a donar suport a l'equip el que queda de temporada. Ara estic segur que la Lliga la guanyem i aquell dia la nostra terra viurà un esclat d'alegria amb la victòria del nostre club. VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA! Iblama

1 comentari:

ricderiure ha dit...

buenu tiu no sempre es pot guanyar!
devies patir com un camell!!!

tranqui que la lliga si que és nostra...
salut!