APARTATS

2 de maig 2010

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010



LLIGA BBVA
Vil'lareal 1 - Barça 4 (Messi, Bojan, Xavi, Messi)

No donaven un duro per nosaltres i vam saber reaccionar. Despés d'uns primers minuts en els que l'ansietat ens va poder, el Barça va patir una mica amb dues escomeses de l'equip groguet. Afortunadament no van entrar. Llavors Messi a passi de Xavi va fer el primer gols per la dreta del porter (0-1). A partir d'allà el nostre equip va ser una apissonadora. Xavi i Bojan van certificar el clar domini culé amb dos magistrals golarros. El de Xavi de falta i el de Bojan amb una jugada de crack, amb dribbling, velocitat i definició (0-3). Per molts partits que jugui Ibra res a comparar amb la mobilitat d'aquest jugador i millor adaptació al sistema. Em fa l'efecte que en Pep ja n'ha tingut prou de l'estatisme del suec; fins i tot li pot haver costat la titularitat. Mirem el que ha passat amb Henry.
Al segon temps ens va passar una de les coses que el Barça hauria de controlar més: una semi-pàjara. Ens vam relaxar i els groguets van arribat tres vegades amb perill. En una d'elles Llorente va fer el gol de l'honor. Ahir quedava clar que el Vil'lareal no inquietaria massa el Barça. I així va ser. A les acaballes del partit Messi va rematar per damunt del porter una boníssima centrada d'Àlves certificant el 4.
Comentar -una vegada més- el tipus d'arbitratge que fan molts àrbitres. Són capaços d'ensenyar grogues per parides i no sancionar faltes d'estrepitosa duresa. Que s'ho facin mirar! I ara a segellar un passet més contra el Tenerife! Iblama