APARTATS

31 de maig 2010

CAP DE SETMANA DEL SOPAR DELS GEGANTS 28, 29 i 300510

DIVENDRES 280510 ______________________________________



Ens vam reunir a la Biblioteca Magda Guerrero el Consell de Redacció de Lo Collet per tancar el darrer número que sortirà pels voltants de Sant Joan.

DISSABTE 290510 __________________________________________
Membres del Centre Cultural vam quedar a la tarda per començar a traslladar material a les noves oficines a les Escoles. Encara hi ha molta feina per fer però fa molta il·lusió estrenar-ho ja.


A les 19h l'Aixalà va començar el curset de gralla per els més petits. I a les 20h els grans. Per cert les músiques van ser enregistrades pel Joan.
Mentrestant les cuineres a les Escoles -amb la cuina nova- acabaven el sopar dels Gegants, mentre s'entrenien mirant com la Mari Pili -un gat- miolava reclamant un mos.




A les 22h ens vam reunir tots a la sala de ball. Llavors, entre aplaudiments, va fer entrada la paella amb el pollastre i els llagostins. Ens vam fer la foto de grup i acte seguit vam procedir a sopar. De primer teníem una extensa amanida catalana amb pernil i xoriç. De segon l'escàndol: cuixes de pollastre amb llagostins. Estava boníssim! De postres galetes i cava!
Vam apagar els llums i vam veure un recull de les millors imatges de la temporada gegantera 2009. La novetat és que enguany hi havia video fins i tot.



Quan ja estàvem ben entonats va començar el karaoke. Hi va haver música per a tots els gustos. Vam ballar, vam cridar, vam bramar, vam riure, vam fer coreografies... Ens ho vam passar d'allò més bé. Com sempre la nit es va fer curtissima! Ens van tocar les quatre quan vam começar a recollir!






La nit la vam acabar fent-la petar una bona estoneta a l'escala del frontó, explicant batalletes! Vam riure una bona estona!







DIUMENGE 300510________________________



Avui ha costat déu i ajuda llevar-nos. Tot i així encara hem tingut forces per anar al parc per polir una mica més el mural. Ara tot passa molt lent! Sembla que costi més veure els resultats i és que el que manca és una feina molt entretinguda.Iblama.

*Més fotos a: http://blocs.tinet.cat/blog/lo-collet-digital/category/530/general/2010/05/31/cap-de-setmana-del-sopar-de-la-colla-de-grallers-i-gegants-de-la-mola-28-29-i-300510