Barça 3 (Villa, Messi 2) - Vil·lareal 1
El millor: Messi
El pitjor: el patiment puntual i l'àrbitre

La crònica __________________________________________________________
Una primera part de somni. L'Equip va sortir endolladíssim i el Vil·lareal quasi que no va passar de mig camp. Nosaltres vam fer una pressió a tot el camp asfixiant i el rival no es veia capaç de superar-la. És més; cada vegada que pujàvem semblava que reculessin més i més, tancant-se al darrere. Vam saber bellugar el rival malgrat que ells poc a poc es van anar assentant en el partit i van demostrar ser un dels equips més ben organitzats de la Lliga. Villa va marcar el primer gol (1-0) i la cosa semblava encarrilada. Vam tenir diverses ocasions més però no vam tansformar-les i com en els darrers partits si no fem el segon gol patim. De fet el vam fer però l'àrbitre no el va donar per un fora de joc inexistent (primera errada). Acte seguit els groguets van empatar (1-1); a patir! Vam ser uns moments una mica desconcertants! Els del submarí grog s'ho van creure i van tocar la pilota com els àngels, avançant la defensa i atacant amb criteri. Hi va haver dues jugades que van anar de poc.
La segona part va ser més light. El Vil'lareal va saber tapar bé les bandes i ens vam estavellar una mica contra la seva defensa, fins que una brutal jugada al primer toc entre Messi i Pedro, va permetre a l'argenti, després de dues parets, marcar el gol per damunt del porter amb la cama dreta (2-1). Un gol que demostra una vegada més qui és el millor jugador del món! Després va ser un voler però no poder dels groguets. No van arribar amb massa claredat però van pressionar molt bé i per moments diria que fins i tot ens van ofegar. Tal com va dir el nou "Gandhi" és un equip que fa patxoca. S'ha de dir també que Max havia de ser expulsat en una jugada a la frontal de l'àrea. Ja a les acaballes Messi va fer el tercer (3-1).
Un partit per recordar. Acabem amb la ratxa d'una de les nostres bèsties negres! Iblama