LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2010-1011

• LLIGA DE CAMPIONS
  • Panatinaikos 0 - Barça 3 (Pedro 2, Messi)

• El millor del partit: entre Pedro i Adriano.
  • El pitjor del partit: les imprecisions de la primera part i Piqué en certes fases. Praticar i fer evident el Fair Play no provocant la tarjeta de Piqué per anar net a la següent fase.

• La crònica _________________________________________________________
  • El plantejament dels grecs era molt clar. Tancar-se i sortir ràpids al contratac per sorprendre la nostra avançada defensa amb el velocitat. I bé, només ho han aconseguit en una ocasió que en Valdés ha rebutjat magistralment. Hem fem rondos a mig camp eterns i ens costava molt arribar a la seva porteria. Al final però Pedro ha aconseguit el primer gol enviant al pal llarg la pilota (0-1). Llavors el partit s'ha trencat una mica i en Guardiola ha ordenat que els jugadors canviessin les posicions. El Barça ha gaudit de diverses ocasions que no ha sabut materialitzar.
  • A l'inici de la segona part el partit s'ha trencat una mica i hi ha hagut per moments més espais, cosa que ha estat aprofitada per Messi per fer el segon gol després d'una jugada marca de la casa, típica de dream team, amb parets i tocs ràpids i desmarcades i fent el gol final (0-2). El tercer gol l'ha marcat Pedro de nou culminant una bona jugada semblant a la del segon (0-3). Sembla que torna a estar enratxat.
  • Al final un espontani ha saltat al camp i l'afició grega ha acabat llençant bengales al camp. I au, classificats per a la següent ronda, primers de grup i jugant el partir de tornada a casa. Objectius complerts! Bona Feina! Iblama