APARTATS

3 de nov. 2010

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2010-2011

LLIGA DE CAMPIONS
Copenhague 1 - Barça 1 (Messi)
El millor del partit: Puyol
El pitjor del partit: l'actitud dels danesos provocadora i agressiva.



La crònica _________________________________________________________
En un ambient fred, el Barça ha començat fred. Ens han atacat sense massa ordre però amb força des del primer minut; fins i tot enviant una pilota al pal. Poc a poc hem anat aixecant el cap fent-nos els amos de la pilota i de la possessió. Com sempre, si el Barça marca d'hora el camí s'alleugera sinó s'acaba convertint en una llosa forta. No hem aprofitat les ocasions i per tant el rival s'ho ha cregut i ha tirat endavant. Al final hem aconseguit el gol; amb una mica de sort, Messi (0-1), la llàstima és que ells també han marcat.
Doncs res; amb la medicina de sempre, molta pressió, fer perdre pilotes... els danesos ens han tingut acolarrats -sense massa perill directe- tot i que no han xutat massa. A part que hem tingut poca sort amb els pals; un de Villa i un de Pedro. En definitiva un partit no massa complicat en el que si haguéssim posat una marxa més segur que ens l`hauríem endut. Per cert, el canvi de Pedro massa tard.
Al final, quan el parti s'havia acabat hi ha hagut un incident entre els dos entrenadors. En Pep li ha retret al danés els seus comentaris en contra de Pinto. Entre empentes han entrat als vesturaris. Iblama