APARTATS

16 de nov. 2010

PRESENTACIÓ DE LA PRINCESA DE JADE DE COIA VALLS A LA LLIBRERIA ARACELI DE REUS 161110

Ens hem reunit a la libreria Araceli una trentena de persones per assistir a la presentació de La princesa de Jade de Coia Valls, el nou premi Nésor Lujan de Novel·la històrica.
En primer lloc en Xulio ens ha passat una projecció amb la que ens ha presentat el llibre. En ella hi podíem veure seqüències en les que la Coia ens anava explicant el que sentia en diferents entorns pels quals es bellugava, recitant petites poesies i expressant sentiments en veu alta. Després l'Araceli ha fet una presentació del llibre fent una aproximació amb el que ha sentit ella llegint-lo. Llavors la pròpia Coia a peu dret ha llegit un fragment de la part final del seu llibre. Aleshores ha arribat el torn del Francesc Valls, el qual una vegada més ha especificat que no té cap parentesc amb la Coia. Ha estat la part més tècnica. Ha parlat de la manera d'escriure, de les sensacions, dels sentiments, dels nexes, de la tècnica... La pròpia Coia finalment ha intentat fer-nos entendre que el llibre és part del viatge que l'escriptora va iniciar per Orient!
La presentació s'ha tancat amb un torn de preguntes i la signatura -amb dedicatòria- dels llibres, per acabar amb un petit piscolabis.
Doncs res l'enhorabona i molta sort Coia! I que ara poguem ser partíceps de la teva novel·la! Sort! Iblama







2 comentaris:

Coia ha dit...

Gràcies per fer-te'n ressò, Isaac!
Bon viatge, amic!

Iblama ha dit...

jejeje gràcies a tu i molta sort!
i ara a llegir-lo i a veure si ens podem fer una bona tertúlia amb un bon vinet i amb un bon dinar, clar! salute