APARTATS

11 de gen. 2011

DARRERES MOSTRES NADALENQUES


SOPAR DE NADAL DE LA COLLA DE REUS 070111

Ens vam retrobar al forn de la Farinera per sopar plegats. Així, després de molts dies de dir-ho al final ens vam poder reunir en aquestes dates. En destaco el plat de raviolis amb salsa de nous i la pizza vegetal que vam compartir la Xell i Jo. La resta de plats tenia molt bona pinta! Vam acabar la nit jugant unes partides al Bingo i prenent una copeta al mateix lloc. Per cert! el tracte que ens van dispensar no va ser el més adequat. Primer ens volien vendre cartrons desesperadament. Quan vam decidir que una ronda no jugàvem que volíem estar tranquils prenent-nos el nostre refresc llavors al voler tornar a jugar no ens van fer ni cas! Al final vam marxar, tot i així els premis ha eren irrisoris!




SOPAR A LO CORRAL 080111

Amb un bon caliu (vam fer pujar la temperatura fins a tres graus) a l'estufeta de llenya vam sopar plegats mentre contemplàvem una nova exhibició del Barça a la Corunya (0-4). Llàstima que no van fer el cinquè! Vam acabar brindant amb cava i encetant una ampolla de licor de cafè que per cert estava boníssima!

REIS PAU 090111


Els Reis de casa, al passar el dimecres passat, van deixar una muntanyeta de regalets amb el nom de Pau. Així que nosaltres ens vam acostar a casa del Lluís i l'Àgata per fer-los l'entrega i donar-los els millors desitjos de cara a l'any que acaba de començar! Una bona manera de donar per acabades les festes 2010. Com sempre han passat extremadament de pressa. Puc dir però que he estat la mar de gust! Ara a esperar un altre any! Aiiiiiiiii si! Iblama