Barça 5 (Messi 3, Pedro i Keita)- Betis 0
El millor: Messi.
El pitjor: les arribades massives i clares del rival.

La crònica __________________________________________________
Aquesta eliminatòria ha estat un viu exemple de com es pot jugar i plantar cara al Barça, tot i encaixar els cinc gols de l'anada i malgrat ser un segona. El Betis ha jugat amb les armes del Barça: tocar la pilota i pressionar molt endavant, amb una arribada dels davanters molt clara. En aquest partit ha gaudit d'un munt d'ocasions. Certament no mereixia marxar de Barcelona sense marcar cap gol. Els nostres gols van arribar sobretot a la segona part quan els verd-i-blancs van notar més el cansament. El primer a les acaballes de la primera part (Messi, 1-0) i la resta a la segona part: dos més de Messi, Pedro i Keita.

TORNADA
Betis 3 - Barça 1 (Messi)
El millor: Affelay
El pitjor: haver perdut la imbatibilitat 4 mesos després.

La crònica _____________________________________________________
Queda clar que el Betis és un equip de primera malgrat els mals moments que està passant. El Barça ha vingut a Sevilla amb una mentalitat una mica passiva; normal si veiem el resultat de l'anada. El Betis ha sabut fer dos gols ben d'hora però per si hi podia haver algun bri de dubte Messi, ha fet amb una magistral jugada, el gol definitiu (2-1). A les acaballes de la primera part una nova errada de concentració ha permès el tercer gol sevillà.
Perdre o no! Suposo que no hi haurà ningú que pugui retreure res als jugadors blaugranes. Hem sortit amb els que hem sortit i han descansat una mica els titulars. Ja està bé! Pel culé queda clar que tenim uns 14 jugadors de garanties i que la resta fan el que poden. Avui m'ha agradat especialment Affellay. S'ha mostrat descarat, amb regal, velocitat i atrevint-se amb els dos peus. Ha passat la mà per la cara a Bojan que molt musculat però noi no fot un gol ni a l'arc de sant Martí. Cada partit que passa sembla més lent i més deconectat. Milito tamblé ha fet un partit per oblidar! I res! Ara a semis l'Almeria. Iblama