Hèrcules 0 - Barça 3 (Pedro, Messi 2)
El millor: Xavi i igualar el rècord del Madrid de Di Stefano.
El pitjor: no haver sentenciat abans.

La crònica ______________________________________________________

Segur que tota la mandrilada estava pendent de la tv ahir al vespre, esperant que de nou l'Hèrcules, com a la primera volta, esgarrapés punts al Barça. Això de jugar abans que el màxim rival va de conya i ja es feia amb Cruyff expressament per posar més pressió al rival. Ahir el Barça va anar a dormir amb 7 punts sobre el Madrid, avui hi ha dinat i ara hi tornarem anar a dormir i és que l'Osasuna l'ha derrotat per 1-0. De manera que se'ls ha girat la truita al revés! Quan aquesta tarda he mirat el teletex reconec que he tingut una alegria!
Bé, el partit d'ahir no va ser còmode. El rival es va plantar molt bé a la seva àrea amb dues línies de 4 i 4 molt ben conjuntades i al davant amb dos davanter molt perillosos per a veure que pescaven. Vam tenir diverses ocasions però noi la pilota no volia entrar i els defenses se'ns anticipaven força bé. Els alacantins van pressionar-nos amb molt d'ordre, però el Barça va fer córrer el rival d'una banda a l'altra com en el hàndbol fins que al final Pedro, després d'una passada estratosfèrica de Xavi, feia el primer gol pel pal curt del bon porter Calatayud (0-1). Érem a tocar del descans, per tant va ser un gol psicològic.
A la segona part les coses van continuar pels mateixos viaranys. Els valencians fins que les forces van aguantar van plantar cara. De totes maneres no arribaven amb claredat a l'àrea de Valdés. Només un cop. La gent es va neguitejar una mica ja que veia com passaven els minuts i no marcàvem i amés ells feien canvis per anar endavant. Els va sentenciar l'expulsió justa de Farinós amb doble groga. Finalment però va arribar el geni de Messi que ja veia picat d'una jugada d'abans. Amb un xut creuat va fer el segon (0-2). En el descompte Messi va rematar una jugada d'equip i de tiralínies al fons de la porteria..
Amb aquesta victòria ja en són quinze de seguides. Igualem l'equip de Di Stefano i tenim l'oportunitat de superar aquesta fita fins i tot en el proper partit de lliga. Un reconeixement per aquest grandiós equip que ha fet en Pep. Llarga vida! Iblama